last day of 2010...

rase sedih plak nak tinggalkan 2010 ni..
takpela...
life must go on!

ingat lagi mula2 masuk form3
perkara buruk yg berlaku kat aq
aq jatuh dari kerusi..
sbb kerusi tu patah...
embarrassing..... 
sampai 1 kelas gelakkan aq je haritu...
and... and...
mase ujian sivik dulu aq tulis jawapan ntah ape2
jap... jap.. benda tu patutnyer rahsia..
xpela...
soalan tu tanye pekerjaan ape yg memerlukan kemahiran
pastu aku jawab cam ntah ape2 skit
1 kelas gelakkan jawapan aq tu tapi nasib baik cikgu x bagi tau nama
nasib baik... hehehe
just kawan2 aq jer yg tau
well skarang ni aq x kisah dah...
It all gone...

hurm....
azam aku tahun lepas aq dah tunaikan ke?
emmm ape yer azam aq tahun lepas..
oh! oh! nak jadi lagi tinggi...
ade la tambah 2,3 cm camtu
ok la... today just rewind what happen in 2010...

FAREWELL 2010.....

HOI! HOI!

YO~
what's up! how days?
my days?
hurm....
nice... 
I can wake up when I want
no book 
24 hours with korean drama
and I loving it XD


but next week school will start..
huh =.=
no more sleep after solat subuh
depression with homework
wuaaaa........


yes.. keep whining... keep whining
nobody will here your saddnes
wuwuwuwuw T.T


mood: sad to leave this hollyday

I GOT MY RESULT!!!

what a shock!!
ape yg aq confirm akan dpt B jdi A
n yg aq confirm dpt A jdi B

but not every story have the happy ending...
I'm still grateful with my result
oh yeah~
open a new book...
start a better one!
HAHAHAHAHA!!!!
laugh! laugh!

Countdown....

huhuhuhuhuuu.....
esok result pmr nak kuar
kecut perut gak aq dibuatnyer....
rasenye klau nak ubah ape2 pon xbleh...
cume berdoa je la
mintak2 mak ayah aq akan redha ape2 keputusan  yg aq dpt esok

takut....takut....T.T

new spectacle.....

let see... lgi bape hari lagi bukak skola...
1...2...3....???
arghhhhhh....
malas la nak kire...
wuaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malasnye nak blajar....

but I'm here not to whining...
petang tadi aq buat spectacles
nak tau x dah berapa tambah power spec aq...
dlm 450-500...
wuaaaaaa!!!!!!
aq xnak jadi buta sbelum umur 25!!!!!
ade banyak lagi benda yg aq nak buat...

eh, eh, ape aq merepek ni...
relax...
benda tu xkan jdi selagi aq jaga mate aq ni...
jgn duduk depan computer lame2
huh...
cam mustahil jer....
T.T

WORST! WORST! WORST!

I don't know what should I type right now..
I just wanna scream
let's do it together guyzz

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!


okay..
I feel much better now..
even though just type it..


RELAX...
RELAX...
RELAX...

there nothing much happen to me
I know that's not me.. but I frustrated like that
pretty much......
just the damn hardest exam math that I took just now..
It driving me crazy...
and just turn my hope down to school at MRSM




hurm...
methodist again..
it sound like I kinda sick of it..
but I really love that school..
it just... I want something different..
something like being in different place...
yah! that my wish!!!
and it's gone now...
bye!bye! my beautiful wish... :(
annyeong... T.T

basuh kain..

arhg....
mengantuknyer...
patutnyer pagi2 camni aq tido..
tapi mak aq suruh aq basuh kain..
wuhuhuhuhuhu...T.T
nak tido!!!!
dah la malam tadi tido pukul 4
klau aq bgi alasan aq xnak basuh kain sebab letih..
maklumlah tido lambat malam tadi..
of course she will say
"tu la! sape suruh tido lambat. tengok kat muka tu.. berlambak jerawat sebab tido lambat"
ambik kau! siap kena kutuk agi...
well... tapi aq x kisah..
sebab masa2 nak dekat PMR dlu aq memang xwat keje2 suri rumah ni..
konon nak tumpu plajaran la tu..
tgk2 bukak buku terus tido...
OK!GTG!
kena basuh kain....
HWAITING!!!!!

BANGGA!!!!!

ahaks....
akhirnya aq berjaya jugak x tido lepas solat subuh
muahahahahahahahaha.....
aq pon xtau apa yang buat aku bersemangat nak bangun pagi hari ni
tipu! tipu!

pagi tadi masa lepas solat subuh aku terdengar mak aq tengah sembang ngan telefon
aq terdengar mak aq ckp "mak nak datang hari ni...."
itu je aq dengar... pastu aq terus malas nak dengar sebab nak layan mengantuk aq ni
masa aku layan ngantuk tu aq guling2 atas katil
sambil fikir...
"opah nak datang hari ni?"
kalau opah aq tengok aq tido lagi confirm die cite satu kampung
hehehhehe.. hiperbola plak...
xdela satu kampung tapi aq takut la die cite kat sedara2 aq yg lain..
xke malu tu.. jatuh standard aq

dan disebabkan opah aq nak datang hari ni
aq terpaksala bangun awal....
sekarang ni aq tengah confius xtahu nak buat apa

Apakah yang aku harus buat untuk pagi ini?
a. tengok drama korea
b. belajar untuk UKKM
c. sambung tidur balik
d. kacau adik aku... muahahhahaha

klau aq sendiri yg pilih sah2 aq nak tengok drama korea! itula jawapan yang terbaik!

hehehe.. sronok dapat merepek pagi2 ni
hari ni aq nak bagi korang dengar first song yang aq dengar pagi ni



Comel kan lagu ni :D
Enjoy your day...


mood: still ngantuk...
p/s: jangan tidur khalilah.... jangan tidur.... nanti opah datang...

RAYA!!!!!

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
ape? nak duit raya?
NO! NO! NO!
hari raya aidiladha ade ke orang bagi duit raya?
klau hari raya aidiladha orang bagi ni...

mooo....

nah! ambikla buat korban... :p




argghhhhh!!!! tangan parkinson!!!

eh, kenapa aku tiba2 cakap pasal penyakit ni?
parkinson disease???
tak! tak!
siapa cakap aku ade penyakit tu!

cuma....

bile aq tangkap gambar mesti tangan aq tibe2 menggeletar
xde la slalu benda tu jadi
tapi bile jadi menyampah gak
habis sume gambar yang aq tangkap jadi blur

erh!

ataupun mase aku buat homework
bab geometrical construction...
selalu sangat length ngan angle tak sama
sebab tu aq x suke bab tu
even soalan tu senang untuk score dalam math paper2

haish!!!

LAMAN WEB!!!!

susahnyer buat laman web...
itu mase first time aq try...
tapi bile aq klik sane, klik sini,
akhirnye aq dapat memahami dreamweaver tu..
tapi klau dah 2-3 jam buat benda tu tak henti2 boleh sakit jiwa jugak

skarang ni masalah aq...
macam name nak tukar link laman web aq...


untuk hari ni..
aq nak tunjuk gambar yg diambil time hari terakhir kursus kat upsi

pelajar yg menyertai kursus

My conclusion about this program:
buat blog: blehla...
buat laman web: in progres....
program ni blehla tahan untuk budak2 yg suka duduk 24 jam depan pc
klau tahun depan ade lagi confirm aq nak join... hehehhe
ADIOS!!!

hahahhaha :D

video
Main Character: Nabila
Minor Character: Aida, Wani, Alya, Theepa, SNSD photo
Camera girl: still me...

attacked by siva

video
main character: Sivagamy as attacker
minor chararacter: Aida, Theepa, Wani, Alya, Cikgu Rosmawati.
cameragirl: khalilah-that's me! :D
                          
                            

abbreviation

Do you know what is abbreviation?
mesti ade di antara korang yang tengah cakap...
"Apekebende menatang nye tu?"
relax... relax...
ABBREVIATION IS A SHORTENED FORM OF WORD OR PHRASE IN WRITING TO PRESENT COMPLETE FORM
maksudnye... perkataan yang disingkatkan... 
dah faham kan....
abbreviation ni banyak digunakan masa chatting, online game and lebih digunakan dalam dunia IT

example of abbreviation and it's meaning:

lol: laughing out loud                   
lmao: laugh my ass off
rofl: rolling on the floor laughing
brb: be right back
afk: away from the keyboard
ty: thank you
thx: thanks
np: no problem
wth: what the hell
nvm:  nevermind
gby: God Bless You
lylas: Love You Like A Sister
ttyl: Talk To You Later

roflrh: Rolling On the Floor Laughing Real Hard
hey! what about the longest one?
emmmmm :/
HA!

LSHCCOMNAIWEDA

"what is this?"
it's mean:

laughing so hard coke came out my nose and I wasn't even drinking any

isn't this crazy!!!!
but this is not crazy enough...
cuz I think they have much longer than this...

ok!

or just google the abbreviation...
miss/mr google will help you definitely..





well....

I'm not sure should I update this blog or not
It seem nothing I can tell...
hemmmm
no idea....
di sini ada sedikit lawak...
entahla...
lawak ke?

:D



terima kasih kepada encik/cik yahoo kerana menderma gambar diatas kepada saya...
jasamu tidak akan saya lupakan
kesian, terima kasih...

wake up!!!!

good morning!!!!!!!!
*bunyi ayam* kok!!! kok!!! Kok!!!
bangun!!!!!!!!

hari ini?

hemmm....
hari ni boleh la dikatakan menarik...

KENAPA?
sebab ade kursus pembangunan blog SMK methodist
dalam 4 hari ni... selasa hingga jumaat
untuk sape2 yg berniat nak ponteng tu
padan muka korang ngan saya skali
wuwuwuwuw.... T.T
cikgu cakap kalau tak full 4 hari tak boleh dapat sijil
betulke?
entahla...

12.30 p.m. : pulang ke sekolah
(itu la waktu yang patut kitorang pulang ke sekolah tapi rasenye lambat skit)
ade certain kawan yang tak dapat join aktiviti tu 
buat tak layan
tak tahula apa masalah diorang
buat tak kisah je la.... lame2 nanti diorang OKla
and memamg betul pun... :)
                                                                ♥♥my school ♥♥


Methodist

hello!

welcome to my blog...
thank you so much
for reading my blog..
and for the present......
SUPRISE!!!!!! 
                             A really big kiss photo from me :p