argghhhhh!!!! tangan parkinson!!!

eh, kenapa aku tiba2 cakap pasal penyakit ni?
parkinson disease???
tak! tak!
siapa cakap aku ade penyakit tu!

cuma....

bile aq tangkap gambar mesti tangan aq tibe2 menggeletar
xde la slalu benda tu jadi
tapi bile jadi menyampah gak
habis sume gambar yang aq tangkap jadi blur

erh!

ataupun mase aku buat homework
bab geometrical construction...
selalu sangat length ngan angle tak sama
sebab tu aq x suke bab tu
even soalan tu senang untuk score dalam math paper2

haish!!!

2 comments:

hanasekai said...

waa smer la kiter..lg2 time pmr ari 2..tiber2 ak dpt penyakit nie nk tulis angka giliran pown tergetar getar time math..ish

khalilah said...

akhirnya ade jugak orang yg memahami aq..
hehe..