hari ini?

hemmm....
hari ni boleh la dikatakan menarik...

KENAPA?
sebab ade kursus pembangunan blog SMK methodist
dalam 4 hari ni... selasa hingga jumaat
untuk sape2 yg berniat nak ponteng tu
padan muka korang ngan saya skali
wuwuwuwuw.... T.T
cikgu cakap kalau tak full 4 hari tak boleh dapat sijil
betulke?
entahla...

12.30 p.m. : pulang ke sekolah
(itu la waktu yang patut kitorang pulang ke sekolah tapi rasenye lambat skit)
ade certain kawan yang tak dapat join aktiviti tu 
buat tak layan
tak tahula apa masalah diorang
buat tak kisah je la.... lame2 nanti diorang OKla
and memamg betul pun... :)
                                                                ♥♥my school ♥♥


Methodist

No comments: