hurm~

aku rase idea letak notebook dalam bilik
adalah idea paling teruk aq pernah terima...
notebook? lol...
bukannyer notebook yg tulis2 tu..
aku ckp pasal notebook yg macam leptop kecik ni...
klau notebook yg tulis2 tu dah lame aq campak dalam tong sampah..
wat menyemak jer~ ush~ teruk2... ( jgn tiru perbuatan berikut)

aq xtau nape ngan aq ni...
sejak aq letak notebook dalam bilik aq...
aq rase cam aq habiskan mase kat depan menatang ni jer..
bile time nak blaja tu plak rase cam susah nak fokus..
rase nak je gune internet lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi...
x penat ke aq tulis ni...??? aku c & p jer... private and confidential? ish~ xde kene mengena...
copy and paste la!

aq pon xtau camne nak mengatasi masalah ni...
aq memang xleh tgk notebook ni keseorangan...
mesti nak sentuh touch~touch~
nak pegang~
nak cium... lebih ar tu... aq xde la annoying sampai camtu...

ok la... ngantuk la plak...
lepas merepek2 ni...
gambar ini hanyalah edit semata-mata tiada kena mengena dgn rambut saya atau baju tidur saya...

mule2 aq igt nak sabotaj kawan aq
tapi tak sampai hati plak...
aq kan baik~ (hobi saya suke angkat bakul sendiri... sbb xde sape nak angkatkan XD)
untuk korang2 yg bace ni...
jgn ngade2 nak copy yer...
nampak tak tulisan dekat dlm gamba tu... kat atas n kat bawah...
kecik jer...
tapi klau korg bace post ni korang mesti dah tau
gambar ini adalah private and confidential..
sbb ape? sbb aq kan popular... che wah...
gedik plus ngada2 tul...
Ingat! klau ade yg copy...
aq suruh ayah aq saman korang...
(batak~batak~ ingat ayah die sorang je polis~)

p/s: Hahahhahaha...skarang baru aq prasan.. muka ku seperti makcik jual ikan kat pasar...


NIGHT! NIGHT!
:face50:

KESEJUKAN~~~

2 3 hari cuaca kat tanjong malim ni sejuk gila
aq pon tiap2 hari menyorok bawah selimut sambil online facebook..
malas tul nak bangun...
gagagagagagagaga~~~ (menggigil)

smalam aq pegi rumah opah aku...
then aq nampak ade 2 ekor kucing ni nampak cam nak gadoh..
tapi cara diorg gadoh mmg pelik..
sbb lame betul diorg meniarap atas masing2
pastu aq cam ckp la..
"apsal la diorang gaduh camtu"
pastu opah aku ckp dgn selambanya...
"kucing tu tgh nak mengawan... gatal sungguh!"
then aku.... *speechless*
pastu aq terfikir.... berdosa ke klau kite tgk haiwan berzina... :/
entahla~

Operasi Kilang Taik Mata terpaksa berhenti seketika

aq tak dpt tido lepas update blog tadi
mungkin mata dah biasa bangun awal..
kan aku ka slalu datang skola
ecececeece~ angkat bakul sendiri.. XD

aku tak tau ar ape nak buat skarang...
tuan2 dan puan2 pon tau yang saya malas nak buat keje skola

so aq pon menghabiskan mase dgn edit gamba.. dan inilah hasilnya...
kat kantin



physic lab aka 4 sc 1 class

ini je... malas nak upload banyak2
slow gile...
aq tak tau apsal bile aq pakai tudung skolah 
mesti nampak sememeh tak kemas
tapi tak kisah la...
papai for now.... XD

P/s: credit to nurul nabila yusof for the picture :)

morning birds! birds!

cantik x  template baru ni?
girly girly skit..

awal tak aq bangun hari ni
huhahuuhuha
aku rase lepas ni aku nak sambung operasi kilang taik mata ar
bosan plak bangun pagi2 ni...
klau mak aq tau aq tgh bangun ni mesti dia suruh aq basuh kain..
I tak suka basuh kain
nanti rosak kuku I yg baru colour ni rosak... kesian U!!!!
eh bile mase plak aq colour kuku....(tak baik colour kuku..nanti tak sah solat)
aq cuma malas nak sidai kain....
M
MA
MAL
MALA
MALAS!!!!


bye bye...
operasi kilang bermula!!! XD

popsicle...

the most cute mv have i ever saw <3<3

p/s: credit to farah nabillah cuz she maked me love popsicle crazily...XD
sorry sbb ambik karam.. sape suruh ko bgi tau pasal group ni...

1 week....

I was like HEYOOOOOOO!!!!!
HOLIDAYSSSSS!!!!
AT LAST...
THIS IS WHAT I WAITING FOR!

but to many homework that teacher gave us
english...
math... the most many thing have to do
add math... hardest... :X
urmmm biology note..
then..
pj note... that one not to important hehe

then farewell to my classmates who going to sbp
~jealous~
~ envy~
but still hope they succes :)

school..

hello... It's been long time I don't update this blog
buzy? takde la buzy mane pon
just rase macam xde ape nak cite
takkan la aq nak cite pasal homework, homework and homework
mesti korang pon rase boring
ckp pasal homework
aku tak tahu la apsal la cikgu math aq tu
suke sgt bgi homework
klau sikit xpela...
ini banyak gile...
tapi xpela...
die bgi bukannye saje2

tadi ayah aq bgi tau
keputusan mrsm "mungkin" diulang skali lagi "mungkin"
akan keluar 20 januari ni...
tengtentengtengteng.....
huhuhuhuhuhuuhu...
tapi rase2 nyer peluang untuk aq dpt mrsm tu cam tipis jer
ye la...
aq dpt 7a 1b jer... markah koko pon sikit sgt
pastu2 ujian UKKM tu aq jawab cam ntah ape2 jer...
ok..
see you in next post...

mizz Ila ;)
xoxo

comeback again...

nothing much bout school...
seriously... I miss my old days at 3amanah..
hurmmm.....
how I wish I have a power to turn the time
back to the place where there is my best friend
:(

hello! hello! 2011

ape azam baru korang?
hemmm....
menyampah plak...
tiap kali tahun baru mesti ckp pasal azam..
nak wat camne...
same la klau hari raya
setiap kali raya mesti ade rendang...
asal ckp pasal raya plak ni
raya lame lagi...

klau azam aku...
biarla rahsia...
hehehehe...
ye la..
takut kang x tercapai azam tersebut
tak ke malu saya dibuatnyer...

ok last but not least...

HAPPY FIRST OF JANUARY XD