hurm~

aku rase idea letak notebook dalam bilik
adalah idea paling teruk aq pernah terima...
notebook? lol...
bukannyer notebook yg tulis2 tu..
aku ckp pasal notebook yg macam leptop kecik ni...
klau notebook yg tulis2 tu dah lame aq campak dalam tong sampah..
wat menyemak jer~ ush~ teruk2... ( jgn tiru perbuatan berikut)

aq xtau nape ngan aq ni...
sejak aq letak notebook dalam bilik aq...
aq rase cam aq habiskan mase kat depan menatang ni jer..
bile time nak blaja tu plak rase cam susah nak fokus..
rase nak je gune internet lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi...
x penat ke aq tulis ni...??? aku c & p jer... private and confidential? ish~ xde kene mengena...
copy and paste la!

aq pon xtau camne nak mengatasi masalah ni...
aq memang xleh tgk notebook ni keseorangan...
mesti nak sentuh touch~touch~
nak pegang~
nak cium... lebih ar tu... aq xde la annoying sampai camtu...

ok la... ngantuk la plak...
lepas merepek2 ni...
gambar ini hanyalah edit semata-mata tiada kena mengena dgn rambut saya atau baju tidur saya...

mule2 aq igt nak sabotaj kawan aq
tapi tak sampai hati plak...
aq kan baik~ (hobi saya suke angkat bakul sendiri... sbb xde sape nak angkatkan XD)
untuk korang2 yg bace ni...
jgn ngade2 nak copy yer...
nampak tak tulisan dekat dlm gamba tu... kat atas n kat bawah...
kecik jer...
tapi klau korg bace post ni korang mesti dah tau
gambar ini adalah private and confidential..
sbb ape? sbb aq kan popular... che wah...
gedik plus ngada2 tul...
Ingat! klau ade yg copy...
aq suruh ayah aq saman korang...
(batak~batak~ ingat ayah die sorang je polis~)

p/s: Hahahhahaha...skarang baru aq prasan.. muka ku seperti makcik jual ikan kat pasar...


NIGHT! NIGHT!
:face50:

No comments: