Saya mahu pengsan.... Teeeeeeeeeettttttttttttt___________________ 

One week is Over!


nampak macam cuti ni dah nak habis...
huh..
malasnyer...
dah la homework ade yang tak siap lagi...
dan lagi satu..
memandangkan abang aku dah balik Ipoh
dgn bawak wimax die skali...
aq terpaksa la menggunakan notebook ni kat ruang tamu cam biase..
tak best tul!

p/s: esok skolah... T.T

let's bu same same! BUUUU! BUUU!

yup! lagi satu!
nampak tak teddybear kecik kat sbelah tu..
itu adalah shoutmix baru aku..
click jer kat teddybear tu
pastu bleh chat cam biasa...

SOS!!!!!



sesiapa... boleh tak tolong ajar mizz ILa add math..
tinggal lgi 3 hari jer cuti ni...
haizzz....
apsal la add math susah sgt....
bile tak dpt jawab mesti saya jadi camni
eh..bukan jadi kucing... 
tapi tetido.. time tgh2 xde idea..
ngeee...
menakjubkan bukan...
so skarang ni ade sape2 nak ajar saya add math..
angkat kaki!
cam xde jer... :(



gamba ni kitorg bukannyer wat tarian zapin ke chicken dance ke ape...
but time tu tgh nak on the way to jump..
ape motif kitorg buat tu?
x nampak batu kat tgh tu...
sbb tu la kitorg lompat sbb nak elak XD ngee...
cam ntah ape2 je pic ni...
n ni muke time kitorg muda2 dlu
che wah~ bru 2 tahun lepas..
huhuu...




Hujan~

sejuknyer....
aku tak tahula ini gambar ape...
dey...
tak belajar seni ke?
ini gambar orang tengah merayau malam2 buta waktu hujan..
ish..ish aku yang tak blaja seni pun tau
asal diorang merayau?
mane lah aku tau... orang dalam gambar tu xleh cakap pun
lgi pun gambar ni bukannyer aku lukis..
aq mintak kat abang yahoo jer
tapi aku rase 2 budak dalam gamba tu tgh dating ler..
ape ntah... 
eh eh... 
ape yer aku nak cite tadi...
lupa dah...

eh eh
sape dah siap homework
angkat telinga...
huyoo.. banyak nyer taik telinga!
aq pon tak siap lagi...
tak sempatla...
mesti korang cakap... "online sempat plak"
kantoi~
ish! notebook punye pasal la ni sampai aku tak buat keje skola...
*campak notebook*
xde la... tak campak pon.. gile kut klau org main campak2 ni
itu hanyalah virtual semata-mata..
oklah... cukup kut aq merepek hari ni
takde pape pon nak cite
see in next entry... >.<
sayang korang*dgn nada gedik*


mizz ILa XOXO

blog walking....

arh~ penat plak wat blog walking ni...
ececeecec... angkat kaki pon tak....
aq maksudkan mate aku ni penat tgk
mata aku tgk blog diorg yg berwarna-warni...
macam2 bentuk ade....
:face51: kyeopta! (maksudnya comel)
bru aq tau...
rupe2 nyer blogging2 ni siap ade contest lgi...
patutla diorg punye blog cam hotel

:63::63::63::63::63:
5 starz.....

aq pon nak try...
tapi tautau je la aq ni...
aq kan humble~~~ wahahahha.....
:face46:

ok! adios!
:face74:mate sudah ngantuk...

LAPAR!!!!!

gamba diatas xde kene mengena ngan pos berikut... aq gatal2 letak sbb aq lapar

:face31:lame lgi ke nak masuk maghrib ni~
ade lgi bape minit jer lgi...
aq puasa ganti....
huhuhuhuhu~
aq dah tolong mak aq masak dah
korang mesti ingat aq x tolong kan
kan? kan?
x caye lauk sume dah siap?
meh sini dtg umah...
meh la!!!!

:face35:bosan la cari pasal ngan korang..
cam ckp ngan patung...
xde response pon...
WOI!!! ko hidup ke???

:face75:

kya~

saya terasa pening selepas mengupdate blog ini:face30:

mizz ILa XOXO
linux_penguin pingu~pingu~:75::74::75: