SOS!!!!!



sesiapa... boleh tak tolong ajar mizz ILa add math..
tinggal lgi 3 hari jer cuti ni...
haizzz....
apsal la add math susah sgt....
bile tak dpt jawab mesti saya jadi camni
eh..bukan jadi kucing... 
tapi tetido.. time tgh2 xde idea..
ngeee...
menakjubkan bukan...
so skarang ni ade sape2 nak ajar saya add math..
angkat kaki!
cam xde jer... :(



gamba ni kitorg bukannyer wat tarian zapin ke chicken dance ke ape...
but time tu tgh nak on the way to jump..
ape motif kitorg buat tu?
x nampak batu kat tgh tu...
sbb tu la kitorg lompat sbb nak elak XD ngee...
cam ntah ape2 je pic ni...
n ni muke time kitorg muda2 dlu
che wah~ bru 2 tahun lepas..
huhuu...




No comments: