hai.. ^.^

tadi korg tutup lampu tak pukul 8.30 sampai 9.30 tadi?
hemmm...
time tu aq tgh tusyen.. so x dpt nak ikut skali.. :(
takkan la nak blajar pakai lilin plak...
_____________________________________________________

lepas school run tadi.. (di translate kan dlm bahase melayu.. sekolah lari)
aq ngan kawan aq gi makan kat medan..
sudah la makan asyik tergelak gelak..sampai tersembur-sembur nasi
sbb syafiqah pegi ngorat waiter kat situ c( :

then..
aida n farah nak dtg rumah aq..
emmm.. sepatutnye kitorg kena blajar..
paper chemistry ngan biology blom lagi..
tapi tersgt sgt penat lepas sekolah lari
aida dah pengsan kat blakang farah..
farah plak tgh excited tgk cube tu...sampai senyum2..

tapi kitorang ade la blajar..
lebih kurang dalam 2,3 mnit camtu..
nak bukti! nah tengok!


eh... ini trial2..
ni yg lagi satu..




yup! memang dlm sume video ni farah jer..
aq ngan aida malas nak join..
kitorang keluarkan suare kitorg yang comel saje..(arh! prasan!)

gambar tersebut hanya lakonan semata mata
farah tenung buku tu kejap jer..
tgk blur2 tu.. nampak sgt aq tangkap gamba x ikhlas XD

bye...




malasnyer.....

Uwwaa~ lepas bukak skolah ni ade ujian..
kite kire lagi bape hari lagi bukak skolah..
1, 2, 3, 4, 5...
lagi 3 hari jer..
aku dah la tak habis study lagi..
tu la...
mase mula2 cuti taknak blajar
online 24 jam..
skarang baru nak belajar..
gedik kan?
                                                                                                         


hehehe... sekarang ni aku tengah in love...
weeeee~~~
nak tahu ke ngan sape?
he~ segan la plak nak bagi tau...

saya suka dia! dia! dia! yang pic kat atas tu....
handsome kan?
kalau korang yang buta kpop tu..
mestila tak kenal..
walauppon korang tak nak tahu
aku tetap akan bagi tahu..
name die kim myung soo a.k.a L
dia ni dari infinite
wahahahahaha.......
farah.... kau jealous tak?

semalam aku menghabiskan masa dengar lagu baru diorang..
best kut mv die..
nak tgk?



diorang nyanyi nothing's over
bukannyer nothing sober!

meh sini aku kenalkan... gi ambik buku nota.. salin! nanti masuk exam XD
yang keluar first2 skali tu sung yeol..
lead dlm mv ni..
tapi die langsung x dpt nyanyi solo dlm lagu ni..
well.. takpela... aku x berapa minat kat die..
and yg angkat tv tu...
hehehe.. L.. dah kenal kan?
lepas tu yg scene in the bed ( why it sound like so wrong?)
sung gyu yg tgh nyanyi tu (leader) and sung yeol kat sbelah dia
and scene bed kedua.. tu woo hyun..
wahahah... kepala die kena tisu tandas..
and yg tgh picit sung yeol tu..
sung jong.. comelkan.. muka die cam perempuan skit..
then yg rap lepastu sambil kacau2 sung yeol tu.. dong woo.. rambut die pelik skit..
hoya plak yg rap dekat tepi van tu...
yeah! complete 7... aku hafal.. hahaha.. bangganyer..*kembang hidung*
(benda ni igt.. formula chemistry... hancus!)
mase mula2 aku dgr lagu ni kan..
beat intro die cam ade la skit2 cam lagu justin bieber yg baby tu..
tapi lepastu dah ok! hehehehe...

cam gedik jer cite pasal ape yg aku suke..
tapi tak pe la.. korang tak muntah lagi kan?
*wink wink*

p/s : maat atas kegedikan melampau di post ini..
       saya janji saya tak buat lagi..hehe..maybe XD

Mizz ILa xoxo

sambung cite smalam...

wait.. wait..
cite ape? huh?
korg xtau?
emm cube korang scroll ke bawah..
try tgk post aq smalam and smalamnyer...
                                                                                
ok?
sudah bace?
ha! klau camtu baru best aq nak cite...
ckp dulu "ce cite.. ce cite.."
klau x aq xnak cite..
huhuhu.. ngengada plak..
                                                                                                               

miss A pun mengadu la dekat kawan dia, miss D
tentang ape yang dia rasa pasal miss B

so korang nak tau ape miss D ckp?
ckp la nak tau! ckp la nak tau!
die cakap....

miss D bgi nasihat skit kat miss A
of course la miss A ni bengang lagi...
"KENAPA SEMUA ORANG SUKA MISS B????"
then....

miss A pun terfikir...
kan best klau miss A ade kuase magic..
so dia boleh
tukarkan miss B jadi bola warna pink...
HUHUHU...

Ataupon  kan best kalau miss A boleh tembak miss B 

jadi die tak kan buat miss A rase menyampah lagi..
tapi....

miss A baru sedar...
die mane ade semua tu..
miss A takde kuasa magic..
miss A pon takde lesen menembak so die takleh tembak orang...

                                                                                                                                    

yeay!!! sudah habis... 
well not every story have the happy ending.. hehe...

klau korang suke cite tekan la butang like kat bawah tu..
please..please..
and klau ade rase tak puas hati atau nak puji2 ke..
bagi2 la komen.. HE~~

baiklah..
see you guys in next entry...

Mizz ILa xoxo







he *~*

esoknyer miss A sembang2 ngan kawan die..
miss C..

time tu miss C mintak kan miss A ajar die add math..
well miss A yang tak keberatan pon cakap..
"no prob sis!"
tapi tibe-tibe...
tak tahulah dia muncul dari mane ntah..
miss B datang..
die cakap...

miss A rase bengang sangat...
sebab dari awal lagi die tak bape suke ngan miss B..
so die maki hamun miss B...dalam hati...
and miss B pon blah dengan miss C
diorang tinggalkan miss A sensorang..


see in next entry..

mizz ILa xoxo

budak-budak..

eceh...
ckp budak-budak..
padahal die pun budak jugak..

as-salam... hola ola...

hari ni time aku tengah terlalu BO-SAN dengan math..
aku telah menconteng-conteng 1 kertas A4 tuh.
pastu aku edit edit bagi nampak lagi comot...
wahahaha....

Pada suatu hari, (ecececec...guna ayat dalam karangan plak)


miss A baru balik dari kedai...
lepas tu...


dia nampak kawan die miss B tengah mengorat budak lelaki..
kemudian...

to be continued...

p/s: saya tak reti melukis... and x bape pandai edit.. 
      
see you in next entry..
mizz ILa xoxo

aku tau~

Urrmmm...kau tak nak bagi tau?
takpe la....
aku tahu...
aku pun pernah buat orang menangis sebab terlepas ckp rahsia dia..
jadi takde alasan untuk aku paksa kau cite kat aku...

mulut tempayan... aku ke?

lepas aku belajar macam mane nak simpan rahsia..
baru kau cita ye!
 

p/s: next mission   macam mane nak simpan rahsia???

mizz ILa xoxo

holiday ker??

  OH YEAH!!!!!
Holiday!!!!!!!!!!!!!

sukenyer~ sukenyer~
tapi lepas skolah ade ujian mac!!!
UWWWWAAAA 
mau enjoy2 pon x bleh..
ingat kan cuti ni nak tengok cite korea..
tapi ade 10 subjek kena blajar...

KESEDIHAN~~~

turning myself into blue..

hello!
lamenyer x update blog ni...
rindu2...
nak wat camne... sibuk kut..
ngan keje skolah yg xkan selesai tu...

rase2 nyer korg mesti terkezut!!!
ngan entry post ni..
turning to blue!!!!
OOOiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
aq bukannyer nak jadi otak blue...
untuk pengetahuan korg aq dah jadi pengawas skarang ni..
wahahahahah...
cam klakar jer.........
slame ni aq x pnah terfikir pon pasal bab2 pengawas ni..
teringin pakai uniform biru ngan blazer.. jauh skali..
ape2 pon aq harap bleh la b'tahan...
2 tahun jer....2 tahun... oh yeah!!!