It's Friday~ fry day...

Assalamualaikum :)

    Best gila sarapan makan sambal tumis petai.. wohhohoho.. pgi2 dah makan petai.. memang gadis melayu terakhir tul XD!

    Hari ni sekolah aku cuti... sebab good friday.. aku sebenarnya tak sure good friday tu ape.. yg aku tau hari tu adalah hari perayaan agama krisrtian.. secara tak langsung sekolah aku terkena tempias jugak.. nama pun sekolah methodist.. sebelah gereja pulak tu.. sepupu aku ada jugak tanya.. "Khalilah tak rasa lain macam ke lalu sebelah gereja". "Huh?" apa yang lain macam nyer aku tak pnah masuk pun dalam tu.. lgipun ada pagar.. klau takde pagar pun aku xkan masuk la der.. aku lalu jer sebelah tu.. kalau aku nampak anjing aku lari jer..  kesian kitorang yang skolah dekat methodist.. tak pasal2 kene cop kafir..amenda ntah sepupu2 aku tu.. takkan la skali dengan ustazah ngan ustaz yang mengajar kat situ korang nak cop kafir.. baik sangat ker korang tu! ish~ ish~

Ok.. just nak lepas rasa marah yang sekian lama aku pendam.. che wah~

   Semalam lepas habis interview oleh cikgu UPSI *terasa cam artis plak* cikgu tu die buat kajian maybe untuk tesis ke ape.. aku tak pasti.. lepas habis interview tu cikgu UPSI bagi aku ni :


   Cube bagi tau aku ape korang nampak? Dental? macam ubat gigi kan? Tapi bile aku pegang apasal ringan sangat.. aku bukak dan tengok isi dalam.."eh, kenapa kosong?? takde isi ubat gigi pun.." memang pelik.. ape motif cikgu bagi aku bekas ubat gigi kosong dengan tertulis bahasa korea kat depan tu? why?why? why~

  Masa aku tengah siapkan kerja skolah dengan menulis menggunakan pen Carera berharga 2 hinggit.. Aku baru sedar bertapa lampi (lambat pick up) nyer otak aku.. sebenarnya bekas ubat gigi kosong yang cikgu bagi tu adalah pen berwarna biru.. kenapa la aku boleh tak perasan.. padahal aku siap bukak2 check sampai ke dalam kut.. 


Nampak tak hujung ubat gigi tu.. aku ingat itu tempat keluar ubat gigi padahal situ bola mata pen.. :P

nampak tak? aku boleh tulis guna ubat gigi!

  Korang ada dengar tak cerita Rabecca Black? nak tau tak? die sedang dalam pemerhatian polis sekarang ni.. Sebab dah 2 kali kene ugutan bunuh.. kesian kan? dahla baru umur 13 tahun.. Die kena ugut sebab suara dia teruk.. Nak dengar tak? 

Anda dinasihatkan supaya tidak memakai earphone klau tidak confirm telinga korang rasa cam nak putus..




But aku lebih prefer kepada parody ni...



hahaha! lawak kan? just don't let 13 years old drive or sing...

p/s : saya bangun pukul 11 pagi.. pagi la jugak kan? *wink wink*

No comments: