saya tak dapat nak fokus! tolong!!!!!

sorry sebab dah lama tak update blog.. korang rindu tak dekat aku?


................................................................................
ok fine.. macamla ada orang kisah kan? walaupun korang taknak ambik tahu aku tetap akan cerita.. meh sini telinga hang *aduh~aduh~ mami sakitnyer* sebenarnyer aku tak pegi mana-mana pun.. aku selalu sangat bukak2 blog ni.. pastu aku check shoutbox.. then... WOW!!!! nampak macam ramai yg melawati blog yang tak seberapa ini.. huhhu.. chewah~ merendah diri plak.. *hak tuih* ewewewewew... *lap balik*

I love my follower.. muachxx!!

lepas aku tengok ramai orang dtg blog aku siap diorang follow lagi... OMG!!! tersangat2 happy aku kat sini.. sampai kerusi yg aku duduk ni nak pecah sebab aku melompat lompat bile tengok follower dah bertambah.. memangla follower aku tak banyak cam korang.. yer2 teruskan ckp aku minah kecoh "minah ni kecoh ar... follower bru ciput dah buat entry pasal follower die.. *puih*!!! " ok cukup2!!! terima kasih sangat2 sebab menfollow aku.. aku tau blog aku ni bukannyer ade faedah pon kat korang bila korang follow.. tapi korang follow jugak kan.. emm.. tapi jgnla plak stop following aku bile aku ckp blog aku takde faedah...hehehe..
selalunyer aku akan follow balik orang yg follow aku.. terima kasih kepada mak ayah yg dekat rumah, follower2..dan bla..bla..bla... *ala2 anugerah skrin*

dah cukup2... panjang tahap gaban kut intro aku..
sebenarnya aku memang susah sangat nak fokus bile blajar.. betul! kadang2 bile aku belajar tibe2 aku 'terberangan'.. amendah ntah dah jdi kat aku ni.. klau aku tak berangan pun mesti aku tertido ataupon aku menghadap netbook ni.. ok tu memang normal.. macam mane ni.. peperiksaan pertengahan tahun bulan depan.. and aku nampak macam langusng tak serius bile nak belajar.. wuhuhuh.. korang ade tips tak..?? klau ade meh la sharing2 skit... 'SHARING IS CARING'  *hambik kau caps lock aku bgi*

rindu plak nak tgk Mighty of Study.. *oit2 exam! ingat exam!*


semalam cuti.. dan aku menghabis kan masa.. membelek2 photoshop... huhuuhu... sronok gak... tpi susah.. lame kut aku ambik masa nak mengedit gambar... nak tau aku edit gambar ape? check this out..
ini pic kawan aku..

oh tidak die jumpa bruno mars.. *tak jealous pon*

~grayscale~ walaupon xtau ape motif saya buat ni!
memangla tak nampak real sebab aku baru jer belajar guna photoshop ni...huahuahua.... klau korang nak tau aku blajar benda ni dekat SINI and dekat SINI jugak...

p/s: -really need tips to focus...
      -klau ade link2 yg best pasal tutorial photoshop share2 la yer XD


mizz ILa xoxo








2 comments:

syusyada said...

hai ~ sy tertekan button comment lak ~ hee
awok ckp awok selalu berangan ataupon awok mesti ttido mase belaja .. sy rase awok patut sediakn jadual belaja mengikut waktu yg sesuai utk awok belaja .. kalau sy sy lebih suke waktu malam. sunyi sikit .. awok jugak mestila tido secukupye . kalau mcm kite remaja sesuiala kalau kite tido 6-8 jam sehari .jgn la tido 3-4 jam je .. tu buad ngantok tu .. ~ hahaXD dah bebel dah sy :)) cukup la 2 tip tu erk :))

mizz ILa said...

@syusyada
wah~ thnx so much :)
klau bebel ada faedah xpe..