Day 1: 10 Things about you

kintsuki:

Jo Youngmin 조영민
“Boyfriend Debut Stage”

yeah.. day 1..!!!
baru day 1.. lembap betul aku ni..

10 Things About Me


  1. Nama penuh: Khalilah Aisyah Bt Hasan.. uh.. well.. dekat sekolah diorang jarang panggil aku Khalilah. Tak habis2 panggil aku Kelly.. LOL.. cam sengal jer.. orang ingat aku tak sedar diri.. padahal aku tak pernah pun suruh diorang panggil aku Kelly.. Tibe2 aku plak kena kutuk.. :(
  2. I am the only girl amongst my siblings. Ramai tanyer kenapa aku lembut walaupon sorang perempuan. hehheheh.. kalau abang aku dengar orang tanya camtu.. tak habis2 aku kena gelak. Aku kasar dengan diorang jer ngan orang lain aku biasa2 jer.. aku kan sopan orangnyer.. hihihihi *gelak sopan*
  3. Lupa plak nak cakap.. I'm still 15! will be 16 on 6 november.. muda tak I?
  4. I'm shorty.. arghhhhh!!!! why?why?why?
  5. Malu nak cakap.. Tapi aku memang tak pernah tahu apa bakat aku.. kadang2 aku rasa aku ni takde pun bakat.. It's like everything I do will fail at the end.. :(
  6. Malas buat kerja rumah.. hahahaha.. apa nak jadi la anak dara ni.. Aku selalu menyorok dalam bilik sebab taknak buat kerja rumah.. Bila aku duduk jer dalam bilik mak aku ingat aku belajar padahal aku tidur.. huuhuhuhu
  7. Apa lagi yer urm... I am Kpop lover!!! Kalau nak list sume kpop group yg aku minat tak muat kut satu post.. aku pun minat Kdrama tapi selalu tak cukup masa nak tengok drama..
  8. I have facebook, twitter plus formspring..yang hari2 aku akan bukak.. Kalau ade apa2 tanya la kat situ.. blog aku pun hari2 aku bukak..
  9. Urmmm.. Urmmm... Aku takde handphone.. gelak la gelak la... aku tahu aku old fashion kan..
  10. I love my follower.. tu jer.. 

Terasa macam nak buat tumblr tapi takut nanti blog dipinggirkan plak..
ye la.. klau hidup bermadu ni kena jadi adil skit..
eh, ape aku merepek ni?
sebelum aku merepek panjang2 lgi baik aku tamatkan post ni..

p/s : young min!! I'll be your girlfriend!

No comments: