exam mood :(


have to turn on my exam mood
yup! I'm really regret doing bad in my past paper..
hohoho... aq speaking duh~ *bangga skejap*

dah lame kut x update blog..
sampai aku lupe password blog aku..
sebenarnya exam blom habis lagi..
tpi aq saje menggedik nak update jugak
for your guys information esok Hari Guru!!!
Selamat Hari Guru.. Selamat Hari Guru..
tapi sayangnyer aku tak akan hadir untuk menyambut bersama mereka..
patutnyer pengawas wajib datang..
tapi buat hape aku datang..
pengawas kat skola aku tu beribu-ribu tau tak!
ok.. aku tipu..

aku memang malas nak datang sebenarnya sebab malas..
look.. aq dengar hari guru tu ade skejap jer
then pnp seperti biasa..
tpi aku x percaya sbb tu hari guru..
confirm2 la cikgu akan ada jamuan..
and murid2 akan merayau sane merayau sini..
macam orang gila baru balik dari tanjung rambutan
aku tak kisah pun klau cikgu2 nak sambut hari guru..
tujuan pon nak balas jasa guru kan...
so ape kate klau kite buat cuti umum..
ekekeke.. tunggu aku jadi Perdana Menteri dlu XD

maybe aku akan update balik lepas exam dalam 2 minggu lagi..
hem? ape? rindu? *blush*
ekekekek.. takmo la sedih2 yer..
pesanan khidmat masyarakat: jgn lupa gosok gigi! :)


mizz ILa mood weather report: hoping will happy like sunshine:)
p/s: senior boys are annoying!



1 comment:

misz fae said...

blogwalking!;)
singgah baca n3!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com/