I am primadonna

Tiba2 jer aku perasan jap jadi primadonna lepas dengat lagu ft island
Korang ada dengar tak lagu baru dekat album diorang..
kalau belum boleh tengok dekat sini
dekat situ mv diorang plus dengan english sub


Jom check it out the mv


Mule2 Hong ki nampak dorm dia terbakar
so then dia nak selamatkan kawan2 dia yg lain


dia dapat selamatkan kawan dia..
tapi die  terperangkap and mati..
how sad~



lepastu kononnya roh dia tengok kawan2 dia yg berjaya diselamatkan..



But I'm little bit confuse when last part.. 
he walking outside the dorm..
what's all this..
I though he already died
but why he look happy at the end

Harap2 kpop music monday buat review pasal diorg..
hehehehe..

But still ada part yg aku suka dalam mv ni..

*jaejin.. what you doing up there??*

Aku memang tergelak bile nampak jaejin duduk atas firetruck..
ekekekeke XD

Nak tahu kenapa aku tibe2 nak post entry pasal music video diorang..
Mule2 kawan aku ada post quiz kat twitter..
disebabkan aku boring tahap gaban time tu aku pun mainla..
nak tahu aku dpt ape:

tenteterennn.....

ctrl + klik = besar punya

Hahahhaha.. aku tergelak gelak bila dapat lee hong ki...
jakon tul aku ni 
benda ni pun nak cite..
korang nak main gak?
cakap je la korang nak main gak..
tak payah malu2
pegi kat sini tau..
syaratnyer.. korang mesti perempuan unless you are gay ><
lepas dah dpt jawapan bgi tau aku tau..
minah stalker ni pun nak tau gak korang dpt aper??
ekekkeke...
P/s: malam nanti la aku buat challage..
P/s/s: facebook is getting annoying nowdays


No comments: