Yeaha!... Cuti!!!



tehehehe... akhirnya cuti jugak..
dah pukul 1 lebih dah pun... ekekeke...
esok xde ape2... klau nak buat keje skolah pun..
nanti nanti la.. cuti lame lagi kan.. XD
nampak sangat tak insaf lagi...

sepanjang cuti aku rase takde pegi mane2 kut..
duduk rumah jer.. tak kisah la.. dah biasa..

aku berjaya jugak buat doodle yang nampak macam doodle..
selama ni aku buat langsung takde rupa doodle..
nak tengok tak?
errr- segan plak nak tunjuk...
ok ok la... aku tunjuk...

DIPERSEMBAHKAN DOODLE YANG TERCUTE SEKALI DI ABAD INI!!!!!

DUMDUMDUMDUMDUM *bunyi drum *

......................


..........................................


...............................................................







krik~ krik~ krik~ *bunyi cengkerik*

hahaha... padan muka korang.. tertipu dowh~
tak comel langsung doodle yang aku buat ni..
tapi aku menggedik jugak nak tayang..
biar korang tak dpt tido malam... wahahah..
tapi takpe.. aku akan practice lagi nanti..

cakap macam takde benda lain aku kena buat cuti ni..

oh lupe plak... aq kena kemas bilik.. 
bukannyer bersepah pun bilik aku..
ok.. aku tipu...


meja tu dah penuh dgn buku
malas nak simpan balik punye pasal..
tapi korang jgn risau.. *apsal plak korg nak risau?*
aku akan kemas punya.. kalau x hari ni, esok.. klau x esok, lusa.. klau x lusa, esok lusa..klau x esok lusa, esok esok lusa, klau x esok esok lusa, esok esok esok  lusa, klau x.. errr.. dah la! aku dah pening...

Perasan tak aku dah tukar display name aku?? perasan tak? aku dah tak guna nama Mizz ILa.. Sebab aku dah boring la guna nama tu.. Khalilah much better kut.. at least korang tau name sebenar aku..
pesanan khidmat masyarakat: jangn lupa dtg kelas tambahan
Khalilah mood weather report : kalau esok hujan best gak.. lagi2 kalau time tu tgh tido.. pergh~
p/s : saje nak menunjuk blockquote..






No comments: