Blog saya comel ker???

View Image
cute plus scary cupcake...

Aku tau tajuk hari ni memang entah apa2 skit..
mengada mintak orang puji aku..
rase macam nak bagi penampar kan...
ok.. abaikan abaikan...

Sebenarnya dua tiga hari ni aku rasa best
sebab follower aku dah makin bertambah..
takdela banyak mana tapi still buat aku happy..
Tak tau la camne nak balas jasa diorang..
aku just boleh follow diorang balik jer..
muahahahaha XD

Sebab tu aku rasa tiba2 macam tangan ni menggatal nak edit blog lagi..
biasala.. manusiakan.. memang tak pernah puas..
aku sampai dah siapkan dua header dah untuk letak dekat blog aku..
nak tengok? nak tengok? tak nak? tak kira korang kena tengok jugak!
bukak mata luas luas biar sampai terkeluar biji mata korang!

ctlr + klik = besar punyer

Aku ingat nak letak header tu...
but then aku fikir.. this is not me..
aku bukannya big fan of elmo or domo 
aku letak mungkin sebab ramai orang kata mereka cute..
so then.. "REJECT!"
And aku buat lagi header..

ctrl + klik = besar punyer


Terserlah keobsesan kpop aku melalui header tersebut..
tapi aku rasa segan pulak nak letak..
hehehehehe *gelak sopan*

Apa yang saya boleh simpulkan dari penyataan di atas saya mendapati saya memang seorang yang suka membuang masa.. Yeah! I'm good at wasting my time... Aku buat header ni, memangla tak cantik pun tapi sesuai la dengan ability aku yang tak seberapa ni.. Memang suka membuang masa sebab at last, aku tak rasa macam nak edit blog..yeh.. silakan cakap " Anda memang pandai " sambil buat tangan di dada dan mata pandang ke atas..

You know what.. aku dah dapat semua markah peperiksaan..
kecuali markah PJ..
but who cares dengan markah PJ tu!
Secara keseluruhannyer.. aku tak gagal :D
*buat muka cam nak kena lempang*
Tahniah.. tahniah..
Aku cakap kat diri sendiri jer sebab takde sape nak cakap kat aku.. :(

Bye reader sekalian..

4 comments:

farah said...

yang 3min 2 comel..tp
tapi jgn letak..jangan hancurkan hati ku..
tahniah sbb x gagal

Khalilah said...

mekasih sbb ko org kedua yg ckp lepas diri aku sendiri..
aku malu la nak letak header 3min tu
klo aku letak ko jealous ker?
hohohoho

farah said...

aah jelez..
ko jgn letak..
jangan..
jangan taw..haha

Khalilah said...

ye la..
aku x letak