Content warning?

So you wanna tell me that you put some sort of like adult stuff in your blog?

Hello earthings..
Hari ni aku nak cakap sikit pasal content warning..
well I know that maybe ramai kut yang dah tau pasal benda ni
Tapi dalam ramai2 tu ada lagi yang tak tahu..
I like blogwalking..
Kadang ada jumpa blog yang sebelum kita dapat tengok blog dia..
akan keluar benda ni:

ctrl + klik  = besar punyer

Kalau aku rajin aku akan klik button orange tu..
Kalau aku lagi rajin aku klik button colour favourite aku tuh :)
Aku rase it's not big deal untuk ade content warning ni..
Tapi korang tak rase ke leceh kan?kan?
Sebab sesetengah blog tu takde pun letak "adult stuff"
Tapi nak jugak letak content warning..
Adult stuff? aper tu?
Mengada la kau tak tau amende..
saje nak bgi tau otak kau suci lagi bersih kan?

Okey..okey..
Jom check adakah blog kita keluar content warning tak bile orang bukak blog kita?

Mula2 buka setting dulu:

Ctrl + klik = besar punyer

Ctrl + klik = besar punyer

Ok dah bukak setting kan?
Scroll ke bawah...

Ctrl + klik = besar punyer

Ops.. ops..jangan bawah sangat..
atas skit..
Bile jumpa..
check sama ada korang buat yes or no
Kalau yes tu confirm la blog korang asyik keluar content warning bile orang view
Kalau no tak de ape2 yang keluar..
I mean takde content warning la..
So Korang boleh pilih sendiri yes or no..
Sebab blog korang kan..



Ade satu lagi benda aku nak bagi tau..
emm.. aku ade buat tumblr tapi aku tak berapa reti lagi nak guna..
nak tengok tumblr aku? meh klik sini


Hot summer a hot hot summer!

Hahahha.. kene tipu.. aku letak warna jer
mane ade link kat situ..
Segan la nak tunjuk tumblr aku kat korang..
Bile dah cantik skit baru aku tunjuk ok..
Baru la boleh berlagak.. :D

BYE

No comments: