Day 4: 10 Things You wanna say to one person

Day 4.. yo!!!
hehehehe... challenge for today:

10 Things I wanna say to one person

Untuk challenge ni.. aku nak say something dekat mak aku..
mak! mak baca tak ni.. omma~ omma~ omma..


Dear my pretty lovely mother,

  1. Ilah sayang sangat dekat mak.. Ilah akui Ilah memang tak pernah tunjuk.. macam atin(my younger bro) yg hari2 bermulut manis tu.. But still I keep thinking of you lagi2 bila dapat markah pereksa.. T.T
  2. Forgive me.. Cuz always making you mad.. I'm sorry cuz always making you sad.. I know you have been crying because of me.. Mak.. sorry!sorry!sorry!sorry! naega..naega.. *nyanyi lagu super junior*
  3. Mak.. boleh tak kalau Ilah nak cat bilik colour baru.. please.. please.. *kitten face*
  4. Masakan mak memang terbaik dowh!!
  5. Nanti Ilah nak masak macam mak masak..
  6. Mak ajarla nanti...
  7. Kamsahamnida omma... for everything.. Tak tahu la nak start dari mana nak tulis jasa mak kat ilah.. banyak sangat..
  8. emmm... hehehe.. Ilah tau mak pernah tipu ilah.. Tapi xpela.. Ilah tak marah pun sebab mak tipu untuk kebaikan.. Lagi pun Ilah pun pernah tipu mak.. Ops! kantoi plak..
  9. Mak mak mak mak mak mak mak mak mak mak mak mak mak mak mak mak .... Doakan Ilah berjaya dalam hidup yer.. Doa Ibu selalunyer dikabulkan...
  10. Mak nampak muda hari ni.. bukak skola nanti naikkan duit belanja yek.. ehekehek...

Anakmu yang pemalas,
Khalilah Aisyah Binti Hasan.

Yeay dah siap.. 
boleh print pastu bagi surat cinta ni kat mak
ekekeke.. xde la..
segan la nak bagi..
nanti mesti abang aku gelak..
oh.. molla molla...

p/s: credit to cute blogger hanan

2 comments:

cik ungu said...

hehe..terharu kalau mak baca ni..kompem..:)

Khalilah said...

ye ke?
nanti2 la bgi mak bacer..
ekekeke *malu*