Day 6: 10 Things I You Can't live without

Memang susah nak dapat connection waktu malam ni
Sampai aku Terpaksa duduk atas meja..
Jangan la ada orang tiba tiba bukak pintu bilik aku..
Tapi takpe..
Aku akan tetap berusaha siapkan challenge ni 10 hari berturut turut
Yeah!

10 THINGS I CAN'T LIVE WITHOUT

View Image

  1. Berus Gigi.. "Poyonyer budak ni" Aku dah agak.. ayat tu yang keluar dulu dari korang kan bila aku sebut pasal beru gigi.. Nak buat camne.. aku kan seorang yang menjaga kebersihan.. *kembang hidung sampai masuk nyamuk* arh~ sudah! sudah! Gigi aku bukannya cantik pun.. Tapi kita kena la jaga bau dia skit.. Korang tak rase malu ker bila ada orang tegur " Mulut kau busuk!" Mesti rasa malu kan apatah lagi kalau orang yang tegur korang hensem ibarat justin bibir bieber.. 
  2. Pencuci muka.. Brand.. Tak payah la sibuk sibuk nak tau 
  3. Makanan... especially ice cream..
  4. Internet.. Sebab tu la aku sanggup duduk atas meja semata mata nak dapat connection..
  5. My bluish blog.. Aku risau gila bila ade orang buat entry pasal blogger nak buang blog yang guna email selain gmail.. Terus aku tukar email aku dari yahoo ke gmail.. Dah tau kan betapa aku sayang kat blog aku ni walaupun tak secute blog korang
  6. My camera.. Sebenarnyer memang aku dah lama guna camera tu.. Aku rasa nak dekat nazak dah.. But still aku sayang dia.. 
  7. Twitter.. Memang sikit sangat orang follow aku kat twitter.. Tapi aku tak kisah lah.. Sebab maher zain follow aku balik.. ekekeke.
  8. Facebook.. Sekarang facebook aku dah ok.. cuma aku jer yang malas nak online lama lama.. sebab kawan kawan aku selalu cakap "Asal aku online jer mesti nampak kau online!" Nampak sangat kau pun 2 x 5 = 10 jer ngan aku.
  9. Apa lagi yer.. Maybe youtube kut sebab kalau nak diikutkan hari hari aku bukak youtube.. Banyak video yang best best especiall pasal cite korea.. Hohohhoho...
  10. My bed.. Tempat aku tido, tempat aku berangan, tempat aku jumpa kyuhyun-super junior(dalam mimpi) XD, tempat aku belajar (then tido), tempat aku meng-online-ing, semua benda lah aku buat atas katil cuma solat, mandi dan benda benda yang sepatutnyer je aku buat tempat lain.
View Image
awww~ don't look at me like that.. I know you cute..

I done today challenge..
see guys tomorrow..

P/s: It's been a week holiday, yet I done none of my homework.. Such good girl.. isn't me??? XD



No comments: