Day 8: 10 of Your Favourite Song


10 OF MY FAVOURITE SONG
  1. Can You Smile by Infinite... bias aku tu.. mesti carta pertama.. che wah~
  2. Danger by F(x).. lagu ni catchy sangat.. sampai aku rase nak blajar tarian diorang.. tapi susah :(
  3. Your Beautiful by beast.. Best... bile dgr rase macam diorang puji aku.. *kepereasanan plak*
  4. Asyik lagu korea jer.. Klau lagu BI aku suke price tag.. yang cover maddie jane tu.. aku tak sure betul ke tak aku eja nama die..
  5. Mine by Taylor Swift.. Lagu ni best.. macam motivate aku yang seakan akan loser ni..
  6. Lagu Taylor Swift yang The Story Of Us pon best gak sebab video clip dia macam best jer.. baling2 kertas.. Korang tengok la sendiri kat youtube..
  7. Pastu.. emm... Lucky.. ni ashily.. Yang ni aku dengar time aku tengok boys over flower.. 
  8. Boyfriend.. yang lawaknyer group yang nyanyi pun name boyfriend jugak tapi aku tak pasti ae same ade aku minat lagu ni ker... ataupun aku minat orang dalam group tu..
  9. Marry you.. by bruno mars.. lagu ni best tapi aku prefer glee cover..
  10. Lastly, All about him by Auburn.. Aku dapat title blog ni pun dari lagu tu la... Cause It's all about him him him him him and it's all about me me me me me and we don't give a dang dang dang dang dang about nobody eh eh eh.. *nak hujan aku tengok kat luar tu*

That's all...

Kalau korang nak buat jugak challenge ni buat la.. Aku buat ni pun sebab aku tak mampu nak buat challenge yang 30 hari tu.. Just copy ape challenge tu dekat entry aku yang ni :) Then buat 10 hari berturut turut tau! takleh main tipu.. huhuhu... XD


2 comments:

hanasekai said...

haha..ak pon x pasti sama ada ak mnat org dlm boyfriend atau mmg sdp lagu dier..huhu

Khalilah said...

3min tu comel sangat ler...
rase cam nak culik diorang kan..
ekekeke