Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!


jom click kalau nak join

Nombor kegemaran saya nombor 6 sebab tarikh lahir saya 6 november.. so saya suka enam.. Then, mase saya sekolah rendah bile peperiksaan nombor yang paling depan saya penah dapat ialah nombor 6.. So tht's why I think 6 was my favourite number.. yeah!

Sponsor untuk giveaway ni:


  •  ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) . 




  • TUTUP GA : 25 JUNE 2011

    Jomla join.. aku tag sape2 yang bace post ni..
    hehehe XD
    hadiah GA kak dayana best2 kan?

    p/s: mintak2 la jadi yang bertuah :D

    2 comments:

    Dayana AZ said...

    hehe :) thanks for joining my dear good luck.
    awk jgn lupe updated taw dgn blog dayana, sbb nti mgkin tarikh ga dipercepatkan and then ad updates psl hadiah jgk :)

    Khalilah said...

    tambah hadiah ker?? hehe sounds good~
    btw thanks :D