Saya Dapat Doodle Free :p

Kepada peminat peminat doodle sekalian sila jealous dengan saya.
Nak tau tak saya dapat doodle free..
Comel tak?

Look simple.. but still cute..
hehehe.. seriously, doodle ni sopan sangat la..
Aku dapat doodle ni masa kak una buat entry yang die akan buat doodle untuk 10 org bertuah..
so then aku dgn cepatnyer terus bagi comment doodle yg aku nak..
Sebabkan masetu pun otak aku mcam blank skit aku just ckp nak doodle
muslimah and wear bluish cloth.. tu jer..
And what I want is what I get..
Happy kut sebab first time orang bagi doodle kat aku..ngee XD

Tapi aku still tak tahu nak tempek doodle ni kat maner..

2 comments: