wei! wei! Esok skolah! Betul ke?

erk~ sakit tekak plak..
Hadoi~ malas nye nak pegi sekolah..
Benci nyer!!!!
Dah la aku tak puas lagi tengok korean drama...
Nak tau cite ape?
cite ni la~
BABY FACED BEAUTY

View Image


View Image

Mula aku yang recommend kan cite ni kat kawan aku
padahal aku pon tak tengok lagi..
pastu lepas aku tengok2 sekali lalu jer
aku rasa.. eh, best gak..
so then aku habiskan 2 hari untuk tengok cite ni sampai episod 12
Drama ni still lagi airing..
so korang yang berminat tu 
mehla join aku sama..
search je kat youtube
confirm jumpa yang english subtitle punya.

View Image

Berbalik kepada cerita aku yang malas sekolah tadi..
sebab apa?
dowh~ nota biologi tak siap lagi
Memangla cikgu tak pernah marah pun kalau tak siap
tapi lepas bukak skolah akan belajar tajuk baru
and bertambah nota kena buat..
Hadoi!!! Nak termuntah aku fikir pasal benda tu!

And lagi satu aku takut nak tengok result aku...
well.. memang seram sebab ni ujian pertengahan tahun..
Janganla ada yang gagal..
nanti kene rotan ngan pengetua..
Aku dah la budak baik..

Kena start bangun awal..
haha sudah! kantoi~ 
memang waktu cuti aku tak pernah nak bangun awal..
bile lepas solat subuh terus sambung kilang taik mata..

Tapi aku geli dowh tengok diorang kat facebook.. Nak sangat jadi nerd..
siap ade yang post status..nak sangat pegi sekolah esok
Tahu la korang rajin  kan.. mesti dah siap sume keje skolah
sebab saje nak buat orang menyampah (orang tu aku la tu! ekeke)

Ok la.. Aku dah la belum letak buku yang kene bawak esok dalam beg
Gosok baju pon belum lagi..
you see! you see! serius memang aku takde semangat nak pegi skolah esok..

Boleh aku menjerit tak! ARGHHHHHHHHH!!!!!!

Tapi berita baik nya 
walaupun dah start sekolah aku akan still menghadap blog ni
wei.. aku bukannye duduk asrama tak boleh online selalu
aku duduk dekat rumah ok
even berlambak homework
online tu tetap satu kewajipan  bhahahaha

Membebel plak aku dalam entry ni..
memang aku tahu takde sapa baca..
sebab tu aku tak kisah nak tulis apa
aku rasa kalau aku mengutuk pun xde masalah! XD

Bye bye bye bye 

No comments: