Back From Fag Out Week!

Penatnyer... Rase macam nak tido sampai tengahari esok jer..
Kenapa esok tak cuti.. UWAAA ToT
Dahla aku tak siapkan 2 karangan lagi sebab ingatkan esok maybe cuti..
Tapi tak.. hancur luluh hati ku apabila menerima khabar tersebut..

Uh.. well..
Lupa plak nak cakap kenapa aku dah lama tak mengupdate blog ni
ape la..Masuk masuk je terus membebel macam nak kena penampo!

Mase Hari rabu hari tu..maksud aku semalam MES-Methodist English School- skolah aku la tu..
(haha..bangga konon) ade hari sukan.. plus isnin ngan selasa tu ade raptai..
Aku masuk kawad jer tapi penat macam baru masuk acara lari 270 meter XD
Dan sebelum hari sukan aku tolong cikgu menyusun barang untuk gerai koperasi..
Sampai kena buat dua kali..sebab tempat kena tukar..ni semua sebab "Abang G"
Ape kena entah beliau hari tu.. suka sangat tukar2 keputusan..
Thanks gak la dekat budak2 lelaki yg form5 tu..
even ade yg takde kaitan pun dengan ALK-Ahli Lembaga Koperasi-
Still tolong jugak..

Mase hari sukan aku tak bawak camera..korang pun tahu kamera aku dah uzur macam nenek kebayan
so aku tumpang2 muka dekat camera Liyana jer.. tapi die tak upload lagi..
Kalau die tak upload pun takpe sebab muka aku time tu gelap sangat macam anak orang asli..

Tahniah dekat KRS sebab dapat Anugerah Kawad Unit Uniform terbaik plus untuk keseluruhan..
Sedih sebab BSMM tak menang.. :(
Tahniah dekat Rumah Merah sebab merangkul juara..
Biru kenapa nombor 3? why?why?
Tahniah dekat Pengawas sebab dpat first for kawad untuk bahagian badan perkhidmatan
Aku tak masuk untuk pengawas punye so x dpt feel...

Tapi serius memang aku rase seronok semalam..
Nyanyi lagu SK Reben ngan Aida
Menari lagu Kpop ngan Farah
Main2 payung ngan Fatin
Buat something ngan Atiqah XD
Makan macam orang kebulur 1000 tahun ngan Liyana..
exactly aku jer yg macam orang kebulur
Aku memang jarang datang hari sukan..
So that's why aku rase macam best :D
yang aku ingat kali terakhir aku datang hari sukan mase form1

Bosan kan entry aku kali ni..
Ye ye aku tau memang sume entry aku bosan
Aku tak rase pun ade orang akan baca entry ni..
Ok la bye...

Mintak-mintak la mak bagi ponteng esok... ataupun kalau aku datang sekolah esok tanpa siapkan karangan.. Aku boleh survive ke waktu BM?

2 comments:

Princess Diamond said...

weyh~~blog kaw cun la!!i loikee~~haaha~~

Khalilah said...

yeker? trima kasih ^^