Bye bye Sunday =(

Hari ni nak update laju laju sebab esok sekolah..
Kalau nak diikutkan aku memang taknak datang esok..
sebab esok ade raptai hari sukan lepas rehat ade Hari Interaksi
Memang dah terang2 takkan belajar..
Baik esok aku membuta jer..
Taknak aku gi kawad bukannyer best pon..
Kalau boleh dah lama aku buat.. =(
Sudahla aku takde mood nak cakap pasal sekolah
Which is so boring!!!!

Jom kite cite pasal kpop nak..
Hari tu masa aku usha2 youtube
aku terjumpa parody lagu2 korea..
tapi parody ni orang yang buat tu cuma letak subtitle dekat music video
It's funny though when I read the subs while watch the mv..
This is one of the parody that funny



Seriously, this is funny..
especially at Kevin part.. hahaha

ok la.. dah lebih pukul 12 dah ni..
Kalau mak aku tau aku belom tidur lagi confirm die bising..

Mintak2 la ayah datang Hari Interaksi esok tak pakai uniform polis.. Tak mau! malu~malu~

No comments: