Boring Tengok Blog

Terasa macam nak edit blog la
Sebab rasanya dah lama aku tak edit
Mesti korang tengok pun rase bosan je kan..
Tapi nanti-nantila.. kena tunggu time cuti
Kalau aku buat sekarang alamatnyer terbiar la homework aku
Kite tunggu cuti kite tunggu cuti

Sekarang aku rasa aku dah insaf kut..hahahaha
Orang insaf ada ke bagi tau orang yang dia dah insaf
Lepas tengok markah chemistry, biology, physic yang cukup2 makan tu
terus aku stop tengok drama..
Tapi aku tak sure samada cume untuk seminggu jer boleh bertahan...
Aku nak sambung tengok heartstrings.. ade lagi 4 episod je DX
Tak boleh tak boleh tak boleh tak boleh...
Nak tengok jugak!
Tak bolehhhhhhhhhhhhhhh!
Nak jugak.. Tak kire!

Aku dah jadi gila sebab gaduh dengan diri sendiri..
Bye!



No comments: