I Lost My Eraser Again

Base what I wrote at the title..
I lose my eraser once again..
hehe.. benda tu pun nak cite..
Ayah aku pulak penat asyik belikan pemadam untuk aku
Dia cakap aku makan pemadam..

Maybe pemadam aku bukannya hilang..
Entah2 tertinggal..orang terambik
sebab pemadam dekat kedai semuanya sama jer..
kecuali kalau aku pakai pemadam ni


6 Cute Baby Animal Erasers


arh~ kawaii kawaii.. *buat muka macam nak kena penampo*
serius memang comel gila!!! 
Mesti tak kan tetukar punya.. sebab jarang orang guna eraser comel camni..
But the question here: Dekat mane nak beli?
So then aku cari lagi maklumat pasal kawai eraser..
Mana tau boleh beli eraser cara online..
nak beli pemadam pun shopping online..
macam ape jer..

Nak tengok gambar yang aku jumpa...
Nama dia Iwako Eraser..jenama pemadam yang dijual kat jepun

Japanese Food Iwako Erasers

Sushi Iwako Erasers


Cake Ice Cream Iwako Erasers

Fast food Iwako erasers

Dessert box Iwako erasers
Kawai kan..
Sampai buat aku rasa lapar..
Sabar Khalilah.. sabar..
lagi 2 jam lebih jer lagi nak bukak puasa..


No comments: