At last!


Those rilakkuma are so cruel..How could they wear bag made by their own species head! ><

Berjaya jugak aku edit blog ni.. Tapi tak siap 100% lagi.. Susah la sebab dah lama tak bukak blog
Masa aku edit blog ni aku ada la jugak baca post aku yang lama lama tu..
like seriously poyo gila! =.=
Aku rasa macam nak delete jer semua entry hampeh yang lama-lama tu
It so embarrassing
*tutup muka*
*hide in the corner*

Okay dah..Keluaar balik..
Aku ada problem sikit dengan background blog..
Aku tak tau la nak tukar background warna apa sebab takut kalau banyak sangat pakai warna purple
And shoutmix tu~ sejak bila dia tukar jadi lain..
Aku suka lagi yang lama..
Menyesalnya.. patutnya aku copy dulu code shoutmix lama sebelum delete onigiri tu
Tapi nak buat macam mana nasi sudah menjadi bubur..


No comments: