Day 1: Your favourite k-pop guy group

Haish aku ni.. orang sekarang ni duk sibuk2 kutuk kpop.Aku plak makin menjadi-jadi minat kpop.. kekekeke..  nak buat macam mana? Dah diaorang awesome sangat.. Janganla salahkan aku yang innocence ni  

     Okay... Hari ni hari pertama aku buat challenge.. huhuhu.. tetibe plak nervous~ Oh well.. aku rasa semua orang dah dapat predict kut..tapi aku tetap nak kecoh gak!

MY FAVOURITE K-POP GUY GROUP: 
*hambek kau caps lock*

*DUM*

*DUM*

*DUM*

*dah cukup la 3 kali jer*


INFINITE

I'm proud to be Inspirit(fandom name)

Naekho khaja~ naega nol saranghae.. oh!*background music*

      Kenapa aku minat infinite? sebab diorang sumer kelakar and good-looking. and and Infinite ialah group pertama yang aku dapat hafal semua nama ahli dia.. Lepas tu aku minat diorang sejak diorang debut lagi..

Dashi Dorawa...dorawa..dorawaa..
      Sebenarnya masa mula-mula diorang debut aku minat maknae sungjong.. tapi tiba-tiba aku dah tak minat die dah.. Maybe sebab sungjong (black short+yellow blazer) girly sikit and ramai yang cakap sungjong ni macam go mi nam yang dalam you're beautiful tu (Tapi dia lelaki la!).... So bye!

She's back!...she's back!..she's back~ *aku tengah nyanyi*
  Time ni la aku suka dekat L myungsoo... Oh mianhae oppa.. budak ni lambat progress.. Tapi hati aku sedikit hancur sebab masa aku tengok program YAMO (You Are My Oppa), Jiae, yang kononya jadi dongsaeng diorang kat dalam program tu nampak rapat dengan L  huhuuhu T.T Tapi aku tengok jugak program tu...

Because I Listen to my heartbeat one by one...
      Time diorang keluarkan second mini album-evolution.. aku macam tak berapa sangat nak dengar.. sebab MV tittle song-before the dawn tu ganas sangat.. L ngan Woohyun gaduh~ Tapi yang aku suka diorang punya tarian 'scorpian dance' and L(kat tengah-tengah) punya hairstyle cool gile.. tapi dalam gambar tu die punya mata tu scary sikit la...

Nothing's over... nothing's over.. nothing's over..nothing's over...

    Single album-Inspirit...Lagu ni.. adalah lagu Infinite yang aku paling suka.. even though diorang punya pronouncation nothing's over macam nothing's sober.. but still aku suka..

Oh.. can you smile..
      Lagu ni yang diorang promote after nothing over.. aku just jumpa gambar ni..Tapi tengok diorang punya outfit pun dah tahu kan itu lagu Can U Smile.

Naekho khaja.. naega nol saranghae oh!
    Aku rasa lagu be mine ni memang popular kut..sampai SNSD pun boleh minat diorang..even ryeo wook pun nyanyi lagu be mine.. and lagu ni pun pernah menang dalam music show. Overall aku rasa Infinite start popular dengan lagu be mine.


        Repackaged album-Paradise.. Aku suka lagu ni..yang aku tak suka just baju yang diorang pakai kat atas tu.. Aku lagi prefer tuxedo daripada baju tu.. lagi2 L .. nasib baik gambar ni tak tunjuk blakang dia XD

I can Fly and fly again
      White Confession (Lately) lagu Infinite yang paling latest.. comel gila diorang dalam mv ni okay!!! Myungsoo paling comel.. huahuahuahua...

Meet my classmates XD

Cuba bayangkan kalau Infinite jadi band..




L so cute :3
     Kekekeke...Banyaknya gambar. Biasala, bila aku dah start pasal korea berjela-jela jadinya. Anyway, aku dah siapkan challange hari ni.. Ho Yeah!!! berjaya! Bye meet you guys in the second challenge...

No comments: