Day 12: The very first k-pop song you’ve ever heard

      Challenge lagi.. The very first k-pop song I ever heard...


    Lol.. lame gila kan.. aku pun dah tak ingat aku mula2 dengar lagu ni mase darjah tiga ke empat.. Yang aku ingat dulu mak saudara aku selalu dengar lagu ni.. pastu aku pun terikut ikutlah.. Tapi lepastu lama jugaklah aku dah tak dengar.. sebab masa kecik-kecik dulu aku mana reti bukak lappy search lagu kat youtube.. pastu nak download memamg tak mungkinlah..memang buta IT betul masa tu... Bukan macam sekarang.. budak tadika pun ada facebook.. So itulah satu-satunya lagu korea yang pertama aku dengar waktu aku budak2.. serius.. banyak kenangan kut..

    Tapi skarang  ni pun even aku boleh jer search lagu ni.. aku bukannya selalu dengar pun. Mana taknyer asyik dengar lagu Infinite jer...huahuhuahua..baru tadi aku dapat dengar...

No comments: