Day 14: A k-pop song that makes you smile

    Oh.. can you smile.. bile aku dengar jer perkataan smile ni mesti aku ingat lagu infinite..hehehe.. Tetapi aku rasa aku dah letak lagu tu dalam salah satu challenge.. challenge ape yer? uh.. tak ingat! Aku rasa aku nak letak lagu yang aku belum letak dalam challenge ni.


Lagu ni aku rasa best.. Aku suka part kyuhyun.. nak hug dia~ hehe berangan plak...

    Tadi aku ikut mak dengan ayah aku beli barang-barang sekolah.. Susah betullah nak cari kasut style yang aku suka. Lepastu beli beg. Tahun ni kalau ada orang same beg dengan aku, aku dah tak kisah dah.. Biarlah berpuluh-puluh pun same... aku kan idola ramai :P hehehe lagipun macam la aku tak biasa.. tahun terakhirkan.. buat bodoh je lah :D

P/s: Nak tengok The Princess Man.. try tengok sedih ke tak.. aku pun nak nangis x)

No comments: