Day 15: A k-pop song that reminds you of someone you miss


    Ingat tak kita pernah nyanyi lagu ni same-same mase last day sekolah waktu form 3. Mase tu kau ngan aku jer datang. Pastu kite nyanyi lagu ni. Lirik pun tunggang langgang. Cuma intro jer kita nyanyi betul. lols... Kau tanya aku apa maksud lagu ni... mula2 aku nak cakap "woi, aku tak reti bahasa korea la!" tapi tak sampai hati plak, so aku jawab je ntah ape2.. muahahaha XD Bila aku tengok music video lagu ni, aku tengok semua ahli snsd ni muka macam kau.. kekekeke.. okay! memang tak boleh blah! wei, jangan sedih-sedih tau duduk dekat sana.. mesti ada jugak orang yang ikhlas kawan dengan kau nanti :)

p/s: kawan aku tu tak baca blog aku. Jadi aku tak kisah kalau nak tulis apa-apa pun.

No comments: