Day 17: A k-pop idol you wish was your older sibling

     Challenge ni memang buat aku berangan macam orang gila...seriously! Memang dulu aku tak pernah berangan nak ada oppa or unnie yang artist kpop.. lol.. aku asyik berangan boyfriend aku artis kpop jer lololololol.. sungguh gatal.. Jadi hari ni aku fikir-fikir aku pilih...

Lee Sungyeol
oppa! sungyeol oppa! XD

    Aku pun sebenarnya tak tahu kenapa aku pilih sungyeol. Maybe sebab sungyeol second bias aku dalam infinite plus die lawak gile... aku tau dia memang nampak tak matang sebab dalam sesame player dia suka pranks member infinite yang lain. Cuma aku terfikir bila aku sedih ker and aku nak sungyeol comfort me dengan perangai dia.. he's gonna be best oppa ever~kekeke tapi sungyeol comellah...

*fangirling*

haha..comel~
      Dia memang kelakar.. aku mula suka sungyeol masa aku tengok Infinite sesama player lah.. And mase aku tengok You Are My Oppa (YAMO) last episode bila jiae tinggalkan diorang.. Sungyeol nangis.. sedih sangat.. aku menangis sama-sama ngan sungyeol... tapi L pun nangis jugak.. tapi itu kali pertama and kali terakhir aku nampak L nangis.. even mase diorang dapat tempat pertama dalam music show L tak nangis pun.. eh.. apsal tibe2 L ni.. cite pasal sungyeol je lah :P Ada part dalam YAMO, Jiae.. konon adik angkat diorang.. tinggalkan surat dekat semua member.. and aku paling tertarik dengan surat yang die bagi kat sungyeol..

 

" Even when the camera are off, oppa is a real oppa." -Jiae-

     Well I wish sungyeol is my real oppa too.. lol.. kalau abang aku comel macam ni kan best. Ini tak, hari-hari suruh aku basuh pinggan >,< aku nak oppa! yeolie oppa~

Opps~ L aku marah XD
Dah.. tak boleh lebih-lebih nanti boyfriend aku jealous XP

No comments: