Day 18: A k-pop idol you wish was your younger sibling

      Annyeonghaseyo... Aku tak dapat nak cari guy kpop idol yang muda dari aku. Kena terima kenyataan yang aku masih muda.. Dan tak layak dipanggil noona.. noona jimaaaa~ eh, tetiba nyanyi lagu teen top plak. Sebenarnya kalau girl kpop idol ramai jer yanglagi muda dari aku. Tapi taknak lah pilih perempuan.. hohoho gatal! padahal nak pilih dongsaeng jer pun. ahhh! Biarlah... challenge aku kan..

So aku pilih..

Cuba teka? sape betul aku bagi kiss XD
     Takde sape teka sebab takut kena cium ngan aku 8D oh oh oh.. ada orang teka? sape? sape? b1a4 Gongchan? yeah.. salah! Jawapannya adalah... Chaejin myname!!!

Nah tengok!
    Lupa nak bagi tahu.. jinnie maknae sebaya dengan aku.. Tapi dia lagi tinggi.. memang la dia tinggi =,= I was his noona by 1 month hehehe.. walaupun 1 bulan aku tetap tua dari kau..cepat panggil aku noona! Kalau tengok Ta-dah, my name real story... dia comel bila dengan seyong... dialog chaejin yang aku suka "wae, hyunggg?" and and and he like doing aegyo.. arrhhh.. comel sangat!!! hahaha cukup laa tuh.. dari tadi aku asyik cakap dia comel jer.. tapi memang dia comel pun! >,<

jinnie maknae.. noona yoegiso~

Aku ingat kim bum yang dalam boys over flower


   Oh.. lupe nak cakap.. semalam birthday jinnie maknae.. 26 Disember.. tak terlambat lagikan kalau aku wish saengil cukhahamnida~ oh fine.. memang dah lambat pun...

No comments: