Day 2: Your Favorite k-pop girl group

Hai...

    Untuk challenge hari ni aku susah sikit nak buat sebab aku tak berapa minat sangan dengan girl group. Tak tahu la.. maybe diorangtak hensem kut :p ngengengenge... Tetapi aku tetap akan buat. Pilih aje la mane-mane sebab aku rasa aku ade jugak dengar girl group punya lagu...

Hari ni aku malas main drum.. =,=


     Aku minat Apink bukannya sebab aku suka warna pink ker ataupun ade sedara aku dalam tu.. bukan okay.. memang tak! Maybe sebab lagu diorang buat aku minat kut.. entahla... aku rasa macam semua girl group same je kut.. oh sorry sorry! jangan toreh muka aku.. Aku pilih apink mungkin sebab aku nak tau lebih pasal diorang so lepas ni takde la aku rasa semua girl group sama.. memuaskan tak explanation aku :)

   Jujur aku cakap aku tak berapa sangat kenal diorang.. jadi aku pun study (huyoo... aku study) name diorang sikit-sikit. Tapi aku asyik tertukar nama diorang jer. Kenapa muka members semua nak dekat-dekat sama..Confius aku dibuatnyer~


Park Cho Rong 
Birthday: 03.03.1991 (20)
Height: 165cm
Weight: 46kg 
Position: Leader, Rap, Vocal


Beast's girl
Son Na Eun
Birthday: 10.02.1994 (17)
Height: 168cm
Weight: 47kg
Position: Vocals


Macam tak percaya jer dia baru umur 15
Oh Ha Young 
Birthday: 19.07.1996 (15)
Height: 167cm
Weight: 46kg
Position: Maknae and Vocals


Aku suke gile ngan suara dia.

Jung Eun Ji
Birthday: 18.08.1993 (18)
Height: 164cm
Weight: 47kg
Position: Main Vocals



Hong Yoo Kyung
Birthday: 22.09.1994 (17)
Height: 167cm
Weight: 48kg
Position: Vocals

Mase mula mula aku tengok Apink aku ingat dia maknae  :/
Yoon Bo Mi 
Birthday: 13.08.1993 (18)
Height: 163cm
Weight: 45kg
Position: Vocals, Rap

hohoho.. sebaya ngan aku tapi dia nampak matured O.o
Kim Nam Joo
Birthday : 15.04.1995 (16)
Hieght : 165CM
Weight : 46kg

    
      Mula-mula aku ingatkan diorang maybe semua dah 18 ke atas tapi tengok-tengok ade yang sebaya aku and muda lagi daripada aku... macam tak percaya je kan.. aish apsal aku pendek sangat >,< nak tinggi macam maknae diorang!!!

Debut - Seven Spring of Apink
Kwangmin, nam joo and yg paling hujung tu member 5 dolls (blurr)
Kay fine.. kena terima kenyataan nam joo same skolah ngan 3min.. jealous~
Aku rasa gambar ni comel.. diorang cover skirt diorang dengan selimut. maybe sejuk kut.
Gambar ni maybe dah lame kut..sebab na eun dah graduate.. Chaejin!!!
Lol.. namjoo ngan jungshin macam sibling jer XD
Done! Jumpa esok :)
My my my you're my *aku tengah nyanyi*

No comments: