Day 20: Your favorite picture of your guy k-pop bias

      Aku baru nangis sebab drama yang aku tengok tu sedih sangat. Tadi aku tengok The Princess's man. Walaupun drama tu sedih, banyak orang mati tapi happy ending. Mula-mula aku pun tak percaya hero ngan heroin tu hidup lagi... Sudahlah.. kalau aku melalut panjang-panjang pun bukannya korang paham. huahuahua. Lepasni aku nak tengok Flower Boy Ramyun Shop :D

    Okayyyyyyyy.. back to the challenge! Untuk challenge ni aku nak tunjuk gambar L. Bukan sesaja tapi dah challenge tu favourite picture guy k-pop bias. Aku nak bagi amaran kat korang. Jangan usha lama-lama.. itu boyfriend aku okey...


   Dahlah.. satu cukup.. aku malas nak bagi korang tengok gambar lain yang aku save sebab aku nak fangirling sorang-sorang.. hahaha.. sengalkan... lagipun tajuk atas tu  "Your favourite picture of your guy k-pop bias" ...means a picture.. so I should just put one right?

Annyeong :)

No comments: