Day 21 to 24

Day 21: Your Favorite Picture of K-pop girl bias.

Archivo:185336 226149394088298 224769970892907 563163 2891328 n.jpg

       Cantikkan..  Nama pun idol memanglah kena cantik. Gambar ni aku search jer dekat yahoo. yeah pak cik yahoo memang amat berguna dalam saat-saat macam ni. Aku rasa korang dah tahu kan kenapa aku pilih eun ji apink sebagai bias aku. tak tahu? kan aku dah tulis dekat challenge day 4... Kenapa tak baca? Ah! aku nak merajuk dengan korang. BYE! *menyorok bawah katil*

*keluar balik* bawah katil aku ada cicak. lupe plak. let's go to the next challenge!

Day 22: Your Favorite Picture of Your K-pop Group


L dalam gamba ni cool gile. Pastu semua-semua paling sangat comel! (tatabahasa aku rosak) ahahahahahahahaa.. okey, aku dah jadi saiko 8D wait! aku rasa aku pernah letak gambar ni. Takpelah... aku letak lagi sekali :P

Day 23: A picture of a K-pop Idol do You Think is Underrated 


   Karam from The Boss/ DGNA. Seriously bukan Karam sorang jer underrated tapi kumpulan The Boss memang tak berapa terkenal dekat korea. Diorang cuma terkenal dekat jepun jer tapi aku tak berapa sangat lah nak dengar J-pop. :( Please buat comeback dekat korea lagi... satu lagu tak cukup~

   Time aku tengah search gambar Karam aku tetiba jumpa satu blog ni. Bila aku baca memang aku terkejut The Boss asal daripada Xing. Selain tu Kevin (u-kiss), Ki bum (u-kiss former member) ngan jun hyung (beast) pun pernah masuk kumpulan tuh. And I was like O.o.. I am kissme, beauty and love the boss but I didn't even know bout that. Bile aku tengok music video Xing yang lame tajuk lagu tu Study Abroad aku nampak Kevin dengan Junhyung.. yang lain aku tak kenal.. Lagipun aku tak paham sangat history pasal Xing since Xing ramai former member.. but they've been through a lot right? :( Apsallah lambat sangat aku minat kpop.

Okay, aku dah melalut tajuk lain.. Next Challenge!

Day 24: A Picture of K-pop Idol Who you Think is Overrated

I like her eyes!
    Aku rasa Kim Hyuna 4 minute is  overrated. She is too popular... she done solo plus now she been in troublemaker now. Pastu music video hyuna kat youtube baru beberapa hari jer dah dapt berjuta. Bukannya aku tak suka hyuna tapi tak boleh ke cube entertainment bagi ahli 4 minute lain buat solo jugak. Kenapa mesti hyuna jer? Hyuna tak penat ke? It's not like I hate her. I know she's talented, pretty and sexy. Then sometime she's kinda funny and look pretty different when her onstage. I mean when her onstage she's kinda sexy, hot and fierce but when offstage she's look innocent, cute and funny. (Does she have duo personality or something?) Cuma aku nak ahli 4 minute yang lain pun popular macam hyuna (Yaeh..I am 4nia XD) Tapi bile dengar cube entertainment nak buat cube sub group lagi. Aku rasa excited sangat. Aku harap sub group lagi satu tu akan jadi daebak macam troublemaker.

     Dah cukup la tuh. Tahun depan aku sambung buat challenge lagi. errr.. I mean esok. ahahahaha.. =,= okayyy aku tahu tak lawak pun. dah diam! kbye!

No comments: