Day 3: Your ultimate k-pop guy bias

alololo... die punye lesung pipit comel!!!
         L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo L myungsoo.. lol Khalilah tak betul..nah bagi penumbuk sikit *dush*

     Opss sorry sebab buat korang takut. Satu perenggan aku sebut sebut nama bias aku.. mesti gatal gatal telinga dia.. mianhae oppa~ kekekeke Rasanyer tak perlu kut aku bagi tau L ni MY ULTIMATE K-POP GUY BIAS *aku dah caps lock! nampak?*




L
Name: Kim Myung Soo
Birthdate: 13/03/1992
Height: 178cm
Hobbies: Cooking,exercise and rap
Talent: Rap

       Ngeeee... time aku type entry ni mulut aku tak berhenti senyum tau.. Arrrhh oettokhae?? Gediknyer aku hari ni.. relax relax.. okay aku control! LMAO!

L tgh cari aku tu...keke



Oh?
emmm.. :/
*Wink*

       Lol.. time aku cari gambar tadi aku asyik sengih sengih jer.. pipi aku pun dah rasa lain macam dah.. Ok.. done this challenge.. hari ni lambat sikit sebab tadi tengok city hunter.. best tau tak drama tu! Till then. Bye!

No comments: