Day 4: Your ultimate kpop girl bias

     Tadi aku tengok City Hunter Lee min ho kena tembak *geleng2* randomnyer lol ape punye pendahuluan aku buat ni.. fail~ hurmmm... ade ke ha orang bace aku punya challenge ni...confirm la takde kan. takpela aku memang suka syok sendiri. Lagipun daripada aku biarkan blog ni keseorangan..hukhuk kesian dia sorang2.. aku akan teman dia sampai..errrrr...

     Abaikan pendahuluan yang takde motif tu.. Girl bias aku.. Aku pililh Eun Ji. Lead Vocal group Apink. aku tahu dia baru dan apink takdela terkenal sangat tapi apa salahnyer kalau aku pilih bias kumpulan baru. kan? kan?kan? Lagi pun suara dia sedap. Aku suka miming mulut aku bila sampai part dia..konon berangan boleh nyanyi sampai high note ar~ Am I the only who do that? *tutup muke*

macam Girls Day's Min Ah?
   Cukup la tuu.. xP  kekekekeke.. challenge semalam aku buat berjela jela tapi hari ni ciput jer.. sorry, hari ni aku takde idea la.. buh~bye!

Oh! Oh! Baby... *aku nyanyi lagu 'my my' part Eun Ji ler*

2 comments:

farah said...

ckp x nk tgk cter city hunter..
takut la kononnyer..

Khalilah said...

ah~ sukati aku la...kekeke
blablablabla XP