Day 5: Your favorite k-pop song from your favorite guy group

      Hai, aku nak sambung challenge. Dah 2 hari tertangguh sebab aku balik kampung. padahal sehari jer pergi. Susah sikit la challenge ni sebab aku semua laguu dalam playlist aku, aku suka. Klau favourite guy group aku infinite.. Banyakla lagu diorang yang aku suka. Susahla nak pilih satu. Kalau aku letak semua boleh tak.. hehe mengada plak.

Em...

Emm...

Emmm...


    Nothinng over..nothing over..nothing over...nothing over..nothing over~Aku suka lagu ni sebab jaejong pun suka lagu ni..kekeke.. betullah..korang ingat aku merepek ker >,<

Translation: I like Infinite's nothing's over~

     Aku pun pernah buat entry pasal lagu ni.. First time aku citer pasal infinite kat blog aku.. aku rasa starting daripada entry tu kut makin banyak entry pasal kpop kat blog aku :)Nak bace kat sini. susah betul nak cari.. Jadi memang tak perlulah aku nak membebel panjang-panjang macam mak nenek okeh..

arhh~ memories in march..yup yup.. suara L mase mula2 lagu tu start memang comel kan :)


No comments: