Day 6: Your favorite k-pop song from your favorite girl group

        

     Hello.. aku nak buat lagi challenge yang sepatutnya aku buat semalam. Kalau hari tu aku ada cakap favourite girl group aku Apink. So diantara lagu apink yang aku suka ialah:


   First time aku dengar lagu ni aku asyik terikut ikut nyanyi part chorus lagu tu. Ada lagi satu part yang aku suka.. mase lepas ji eun nyanyi high note..ade part yoo kyung bahasa inggeris:

Dear boy, 
I fall in love on a snow day.. 
I'll be yours forever as long as you be mine..

    Bile aku nyanyi/cakap/rap/mendeklamasikan (tidak dapat dipastikan) part tu rasa cam awkward jer.. sebab kat malaysia ade winter ke? Aku tau diorang nampak seksi tapi lagu tu comel.. siap aku jadikan lagu tu ringtone handphone aku tau!

p/s: Kalau sempat malam ni aku buat day 7 :)

No comments: