Day 8: A k-pop song you know all the words to


Annyeonghaseyo~.

      Aku tak boleh nak buat challenge hari ni :3 sebab aku rasa takda satu lagu korea pun yang aku tahu seratus peratus setiap perkataan. takde *geleng* Kalau aku reti bahasa korea boleh lah aku paham semua perkataan. Kalau aku paham lagu korea tuh pun sebab aku baca translation dan aku faham la ape di sebalik lagu tu. Kalau nak tahu semua maksud perkataan tunggu aku pegi kelas bahasa korea dulu la yer.

     Apa lagi yer nak cakap. Takde idea la. Hari ni aku tengok drama, download drama. tu je la.. Susahlah nak stop tengok kdrama. Bila satu drama habis mesti aku rasa nak tengok yang lain.. erhhh...ketagih ape? Aku tak study pun. Buku latihan tingkatan 4 aku langsung tak habis buat. Nanti kalau nak masuk tingkatan 5 jangan haraplah aku nak sentuh buku-buku lama.. Aish... risau tapi aku masih jugak tak berhenti menghadap kdrama.

 Ok la..bye!

No comments: