Day 9: Your favorite k-pop performance


      Aku geram sangatlah dengan cicak-cicak kat bilik aku ni. Ade ker patut die berak merata-rata. Diorang ingat bilik aku ni tandas awam ke... Pastu aku pulak yang hari-hari kena sapu bilik.. Rasa macam nak bunuh jer cicak cicak tu! *buat muka pembunuh bersiri*


Kpop performance yang aku suka:


       Kalau diorang menyanyi tak pakai mic memang boleh jadi music video dah. Comel kan? kan? kan? lol mesti korang menyampah kan aku tak habis-habis dengan infinite. okay fine. Actually selain performance ni ada jugak performance group lain yang aku suka.


        Mula-mula ku dengar lagu ni reaksi aku. Diorang ni apehal. Dari mula sampai habis lagu tak habis-habis mengeja perkataan L.O.V.E. Tapi lame-lame aku suka jugak lagu ni. Selalu memang macam tu la. Mula-mula memang benci tapi dah lama-lama suka pulak. Dalam performance ni memang diorang tak main instrument live. Tapi kan kalau dalam music show apa-apa pun memang band tak main live kan. So tak boleh la nak complain. At first, aku rasa macam best jer tengok diorang menyanyi dalam library. Kalau dalam library sekolah aku ade band kpop perform hari-hari aku pergi library. XD *fangirl thinking* 

P/s: Hari ni aku nak tidur awal sebab malam semalam aku tak tidur. Aku rasa aku dah tak normal*turn into zombie*

No comments: