Random me

     

    Skinny baby hot hot... lols.. apa aku membebel ni.. Oh yeah tadi aku tengok music video lagu baru beast and Apink.. Actually lagu ni commercial song..


     Pelikkan.. macam mana bayi yang kurus boleh jadi hot? Tapi lagu ni addicting, baru sekali aku dengar aku dah nyanyi sekali. Even aku ni bukannya skinny baby hot hot...  tapi lagu tuh tak boleh keluar dari otak aku sekarang ni. skinny baby hot hot.. skinny baby hot hot.. cukup khalilah.. cukup! Lagi sekali aku nyanyi tolong geletek aku okay? But ramai yang cakap diorang tak berapa suka lagu ni sebab too autotune.. hingga menyebabkan suara asal penyanyi hilang.. Tapi kenapa aku asyik nyanyi replay lagu tu jer skarang ni! T.T

     Ok dah! tutup pasal lagu skinny baby hot hot (aku nyanyi sambil tulis tajuk ni! tampar aku sekarang!) Tadi aku belajar buat gif image.. yeay!!! haha.. bajet =,= Tapi tak berapa cantik.. sebab aku buat guna accoun biasa.. kalau aku dapat buat register premium account yang berbayar tu mest boleh buat animated gif cantik-cantik :(

L comel!!!
        I wish I can do better.. sebab muka diorang nampak blur sangat dalam gif image tu... Lepastu watermark gisoup.com tu menyibuk je lah! lol.. aku tak mengenang budi.. dahla buat gif image gune web diorang :P Lepastu aku try buat gif image guna webcam.. memandangkan guna video dekat youtube menyakitkan mata aku (nasib baik L comel.. kalau tidak aku tak letak gif image tu dalam post ni) Susah la sebab masa untuk record sekejap sangat.. erhhh.. and aku tak pro =,= sungguh memenatkan.

First tried:
lol me.. aku memang kekurangan idea
Setelah banyak kali aku try sampai rasa macam nak muntah.. akhirnya aku stop buat dah..

Last tried: 

muka bajet XD
    Aku memang dalam dilema nak letak ke tak muka aku tadi. Aku ingat nak jadi kan dp twitter aku tapi takut nanti orang yang follow aku terus unfollow aku.. 

    Cakap pasal twitter aku dah lama tak update status aku kat twitter. Kalau tidak hari-hari ade jer aku kat timeline. Kadang-kadang aku dah tulis dah status pastu aku backspace... entah mengade pulak jari tu.. Kalau aku post tweet pun.. then aku delete balik.. like seriously.. apsallah ngan aku sekarang ni.. aku dah macam segan pulak kat twitter tuh.. sama macam aku segan kat facebook. Dengan social network pun nak malu-malu.. haha aku pelik =,= Hari-hari bukak sebab nak stalker bias aku kat twitter je 8D tunggulah nanti nanti... aku tulis something kat twitter tuh..

No comments: