Day 25 to 27

Day 25: Your Favourite Kpop Music Video.

      Setahu aku, aku dah buat dah challenge ni? Apsal dia ulang balik? Nak suruh aku buat lagi kut.. ok fine aku tunjuk lagi satu music video yang aku suka. Aku memang suka tengok music video. Tengok muka-muka hensem bahagia je hidup. Music video yang aku suka:


      Haha... macam budak-budak minat music video macam ni. Tapi aku memang budak-budak pun (ayat tak sedia lagi nak ambik SPM) Mula-mula aku tengok music video aku macam. Lol! merepek gila! Walau bagaimanapun, memandangkan aku ni tak berapa matang sangat jadi aku boleh terima music video yang tak matang jugak... Hilang stress aku tengok. Sebab kelakar weh~ and and and Jinyoung comel.. I like like like it!

Day 26: Your Favorite Cover of K-pop Song by Another K-pop Artist.


        Kalau ada Inspirit yang belum tengok video ni, korang memang wajib kena tengok sekarang.. (haha.. suka hati aku jer cakap wajib!) Sebenarnya diorang cover lagu ni dah lama.. tahun lepas punya.. eh, wait kalau 2010 maksudnyer tahun lepas punya tahun lepas la.. Tapi diorang bukannya nyanyi jer, siap menari lagi lagu tell me dengan Gee... Dalam video tu yang aku nampak betul-betul pro mestilah sungjong.. kekeeke.. kadang-kadang aku rasa nak panggil dia unnie xP And bile aku tengok woohyun, aku nampak macam dia buat male version. okey! aku suka! sebab dia original.. bukan hot and spicy macam sungjong.. eh, apa aku merepek XD. Bias aku, Myungsoo tak banyak nyanyi.. tapi mase part dia aku tak kelip mata pun... L so cute in yellowww!!!

Day 27: Your Favorite Dance Battle 


       Mula-mula aku nak ambik dance battle Infinite dengan teen top tapi tak jumpa plak.. susah nak cari.. So aku just ambik video ni... Memanglah ini bukan official dance battle tapi ada pemenang kan... Dalam video ni infinite cuba nak buat version lain untuk lagu debut diorang, comeback again. And the best dancer is L... Tapi aku tengok L dalam tu memang macam gila sikit...kekeke XD and woohyun, aku tak tahulah nak cakap apa... Tengoklah, diorang kelakar!

No comments: