Day 28 to 30

Day 28: Your Favorite Cover of an American Song by K-pop Artist


      With you-Chris Brown cover by Infinite... Oh yeah! Infinite lagi! Actually aku suka lagi yang cover daripada original punya... sebab ada infinite! laalalala.. okey apa alasan aku. Memanglah english diorang tak berapa perfect tapi I just like it more....  Aku dah tak tahu nak type ape dah! TYPELESS!!!  

Day 29: A K-Pop Song That you Never get Tired of


       You are my shy shy shy boy... oh oh oh my boy.. Bila aku dengar lagu ni aku mesti nak nyanyi sekali.. aku bukannya minat secret sangat tapi lagu ni, lagu shy boy aku tak pernah buat aku rasa boring. Aku tetap layan lagu n walaupun lagu shy boy lagu tahun lepas.

Day 30: A K-Pop Idol that have Amazing Eye Smile



     One fact about Lee Jung Hwan, known for his eyes smile. Aku rasa dia paling selalu tunjuk eye smile.. Kya~ Kawaiiiiii!!!! Kalau ada budak lelaki dekat sekolah aku yang comel macam Sanduel kan best. Barulah semangat sikit aku nak pegi sekolah. :P

No comments: