Kata nak berhenti blogging =,=

Saya rasa malu! Saya nak tutup muka!

      Pada mulanya aku ingat aku nak stop blogging.. Siap tulis dekat twitter lagi nak stop. Macam gedikkan? Then aku privatekan blog aku. Aku log out sebab bila aku dah log out aku akan susah nak log in balik sebab aku tak ingat email dengan password blog aku (Actually aku banyak email jadi tolong diam). Tetapi keesokan harinya...

AKU RINDU BLOG!!!

     Aku log in.. wah, aku tiba-tiba boleh ingat pulak password dengan email aku masa tu.. and yeah! aku disini! Oh.. Khalilah kau memang tak tahu malu.. bagaikan menjilat ludah yang kau ludahkan dekat lantai balik. Ewwwww.. peribahasa aku buat sendiri fail! Entahlah.. aku rasa macam aku tak boleh hidup kalau takde blog. Aku rasa macam lifeless. Dalam tempoh aku tak buka blog baru aku tahu sebenarnya bukan blog yang buat aku tak fokus. Tapi internet, sebab kalau aku tak buka blog, aku boleh jer merepek macam mak nenek kat twitter (tapi agak-agak ah.. mane boleh melalut panjang-panjang macam buat karangan). Dah tahu! Jom potong internet. Huh? Gile! =.=

Sekarang aku tersangat sangat lapar. Rasa macam nak pengsan! tolong buat CPR dekat aku XD huahuahua..  Mak ayah cepatlah balik D= 

Kalau rajin aku update. Terima kasih sebab baca :)

No comments: