#HappyLKimDay

alololol.. comelnyer~

   Aku baru sembuh dari demam.. alahai..sedihkan demam waktu cuti. Aku suka lagi kalau demam waktu hari sekolah. At least dapatlah ponteng sehari dua. Kalau demam waktu cuti ni cuma menggangu aktiviti cuti aku jer.. lalala.. banyak sangatlah kan aktiviti tu :P

      Patutnyer malam tadi aku sama-sama trend sekali #HappyLKimDay dengan #HappyLDay. Tapi malam tadi aku kena tidur awal. Dush! Ni semua sebab demam punya pasallah >,< Dengar cite dapat trending worldwide eh? Macam mana lah aku boleh terlepas saat-saat yang bermakna tu.. ecececece. Macam L tak pernah trending worldwide jer :P

   Aku tak surelah entry ni pasal aku demam ke ataupun pasal birthday L. Tapi yang penting aku suka L. Suka sebagai fan yer.. sebab L kan first ultimate bias aku. Aku tahulah sebelum ni aku cakap dekat semua orang L boyfriend aku lah, soulmate aku lah, suami lah.. ape-ape ntah aku cakap. Tapi itu semua aku main-main je.. Mulai sekarang aku akan baiki sikit bahasa aku sebab aku cuma L's fan. Tak lebih pun dari tu. Aku kena terima kenyataan dan jadi lebih matang.T.T Tak sukalah cakap pasal realiti~ Apa-apa pun.. saengil cukhahamnida Myung Soo oppa :D

Yes! yes! definitely yes! xD 
Note: GIF not mine

No comments: