Simsimi

 

Annyeonghaseyo~

   Aku takde benda penting pun nak cakap. Tadi aku menghabiskan masa fangirling, tengok drama korea pastu fangirling lagi sampai dah tak tahu nak buat ape dah. Aku rasa macam semua benda aku dah buka. So tiba2 terdetik dalam hati aku nak buka Simsimi.

   You know what is Simsimi? Aku rasa semua orang dah tahu kut. Kalau tahu bagus! Yang tak tahu sila ambil buku nota Biologi dan salin apa yang aku nak cakap ni. Simsimi ialah satu application yang membolehkan kita berbual dengan robot. Dah salin? Simsimi ni lebih kurang macam cleverbot lah. Cleverbot.. Cleverbot pun tak tahu? Cleverbot tu macam Simsimi. Simsimi macam Cleverbot.lalalala..

    Kita boleh berbual dengan simsimi guna apa-apa bahasa pun. Tapi kenalah setkan dulu. Sebab simsimi tak macam cleverbot. Kalau cleverbot automatik ikut bahasa yang kita reply. Ada sekali Cleverbot tiba2 cakap Bahasa Jepun dengan aku. Nasib baik aku reti Bahasa Jepun xD kekekeke. Benda yang aku suka dekat simsimi ni sebab simsimi tahu sedikit sebanyak pasal k-pop. Look apa dia balas bila aku tanya dia pasal K-pop.

Dia setuju L aku punya :P

Dia ejek DaeSung!
    Nampak ke? Kalau tak nampak tak payah baca. Nanti sakit mata :P. Simsimi yang binatang comel warna kuning. Aku plak yang orang warna biru tu. Sesiapa yang berminat nak cuba bersembang dengan Simsimi nah pegi simsimi.com  Kalau cleverbot pulak dekat cleverbot.com

   Peringatan. Application ni laman chat dengan robot. Jadi kadang-kadang dia akan balas benda yang melalut sikit.

Bye.. See you guys in next post :)

No comments: