Aku dah lama tak update blog eyh?

*faint*

   Dah memang takde tajuk lain aku boleh tulis lagi. Urgh~ aku tak siap homework lagi. Essay yang teacher aku bagi tu pun aku tak siap lagi. Aku dah buat satu, tinggal lagi satu. Tapi kalau nak buat sekarang alamatnya aku tak tidur malam lah.. Sebab aku ni memang lembap sikit kalau nak buat essay BI. sebab tu teacher bagi extra excersice. Kay, aku tak kisah... aku memang suka homework pun =,=

   Aku tak update blog bukannya sebab aku busy.... eh, quite busy jugaklah sebab banyak boy group yg debut sekarang ni.. xD  Aku malas nak update jer sebenarnya. sebab takde benda aku nak update. Oklah, bye :)

Who need a title?


Yo~ Whassuppppp!  

   I am waiting my download to be complete but it's take like forever.. seriously! Oh ya! Aku dah lama tak update blog. Ce teka aku buat apa selama aku tak update blog?.........what? Bukannya ada benda lain aku boleh buat selain pegi sekolah kan.

   Nothing happened much in school. Cuma electric dekat kelas kitorang takde jer? Duh, kelas lain semua elok ada elektrik. Apsal kelas kitorang tiba-tiba takde? So to solve this problem, kitorang kena belajar dekat dalam Pusat Sumber lepas rehat. Kay, pusat sumber bau stoking, kenapa bukan bilik gerakan yang ada air-con tuh?.. ewah~ demanding  habis plak aku. Takpe, at least kat Pusat Sumber ada kipas. Esok, maybe dapat diselamatkan jugak, since lepas rehat kelas BI ngan Physic dekat makmal.. heee~ Yang kesiannya dekat budak form 4 yang kena masuk kelas kitorang tu lah.. 

Bila tengok Da Young gelak, aku rasa macam nak gelak sekali LOL     

P/s: Mianhae.. post aku semakin hari semakin melalut. 
P/s/s: GIF not mine