Aku dah lama tak update blog eyh?

*faint*

   Dah memang takde tajuk lain aku boleh tulis lagi. Urgh~ aku tak siap homework lagi. Essay yang teacher aku bagi tu pun aku tak siap lagi. Aku dah buat satu, tinggal lagi satu. Tapi kalau nak buat sekarang alamatnya aku tak tidur malam lah.. Sebab aku ni memang lembap sikit kalau nak buat essay BI. sebab tu teacher bagi extra excersice. Kay, aku tak kisah... aku memang suka homework pun =,=

   Aku tak update blog bukannya sebab aku busy.... eh, quite busy jugaklah sebab banyak boy group yg debut sekarang ni.. xD  Aku malas nak update jer sebenarnya. sebab takde benda aku nak update. Oklah, bye :)

No comments: